S:t Göransgatan 24B

S:t Göransgatan 24B

Slutpris

2 200 000 kr


Fålhagen— Uppsala

S:t Göransgatan 24B


Slutpris
2 200 000 kr

Fålhagen— Uppsala

40-talsdröm i Fålhagen med balkong i söderläge

I populära, centralt belägna och vackra Fålhagen finner du denna attraktiva 2 rok med husets bästa läge, högst upp på tredje våningen i en välskött bostadsrättsförening. Möjlighet till flexibelt tillträde.

Här erbjuds en optimalt planerad bostad med över 2,70 i takhöjd, fönster i två väderstreck och en fantastisk balkong i söderläge med öppen utsikt där du kan njuta av solen från förmiddag till sen kväll. Lägenheten fördelar sig på ett ljust och stilrent kök med moderna rostfria vitvaror, ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för soffa, fåtölj och matplats samt ett mysigt sovrum i lugnt läge mot innergården. Bostadsrättsinnehavaren disponerar två källarförråd. I Föreningen finns både en samlingslokal och en gästlägenhet att hyra mot en billig peng. Som medlem i HSB Brf Åttan finns dessutom möjlighet att nyttja Föreningens välutrustade gym, bastu, pingisbord och hobbyrum samt de trevliga uteplatserna med grill som finns utspridda på Föreningens fina och lummiga gård, perfekt för sociala tillställningar med vänner. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats samt gästparkering.

Som boende i Fålhagen har du närhet till det mesta! På kort promenadavstånd nås dels ett nyligen öppnat Coop (50 m) och även den välbesökta Kvarnengallerian med matbutik med chark, postombud, apotek, Systembolag, café och restauranger. Närheten till Centralstationen ger ypperliga pendlingsmöjligheter och vid stationen finner du ett flertal restauranger. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger, samt de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner och de mycket populära studentnationerna.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
44.5 kvm
Avgift
2 767 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Göransgatan såldes av oss 2022-09-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Göransgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.