Salagatan 49 A

Salagatan 49 A

Slutpris

2 000 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Salagatan 49 A


Slutpris
2 000 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig mini-2:a i vacker 30-talsfastighet i omtyckta Fålhagen

Här bor du i ett charmigt hus från tidigt 30-tal med detaljer bevarade så som djupa fönsterbänkar, hög takhöjd och ett fint trägolv. BRF Delling är en stabil förening med en låg belåningsgrad på endast 2012 kr/m² (-22). I månadsavgiften ingår värme, kall- & varmvatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 195 kr/mån tillkommer för bredband. Bostaden disponeras som en mini-2:a med en sovalkov placerad mellan hall och vardagsrum vilket gör att du får känslan av ett separat sovrum på de välplanerade 43 kvadratmetrarna.

Hallen känns ljus och rymlig och har gott om plats att hänga av dig ytterkläderna. Köket når du rakt fram och för den matlagningsintresserade är detta ett stort lyxigt rum med gott om förvaring, bänkyta och maskinell utrustning. Här går det också att möblera upp för 4-6 personer intill det vackra fönstret. Intill köket är vardagsrummet placerat och här får du ledigt plats med både en sittgrupp för mysiga hemmakvällar men även en arbetsplats om du har behov av att kunna studera eller arbeta hemma. Förvaring har du gott om i den stora garderoben i vardagsrummet samt i de tre tillhörande förråd i föreningen. Badrummet är inrett med dusch samt en mindre tvättmaskin, perfekt när du glömt boka tvättid!

Här bor du centralt och med behagligt avstånd till nästan allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Dessutom granne med UKK och Vaksala torg som sommartid fylls av torghandel och loppmarknader. Närmaste busshållplats ligger på intilliggande gata, till Uppsala Resecentrum går ni på knappt tio minuter. Till Uppsala universitets olika lokaler och nationer är det bra avstånd. Ypperligt pendlingsläge med kort körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot bland annat Stockholm och Gävle.

Välkomna att boka visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 851 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.