Gluntens gränd 4 A

Gluntens gränd 4 A

Slutpris

3 695 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Gluntens gränd 4 A


Slutpris
3 695 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

3:a med balkong i Främre Luthagen

Nu saluförs denna fantastiskt fina och välvårdade gavel-3:a på Gluntens gränd i Främre Luthagen i renoverad fastighet byggd 1934. Våningen som har en boendeyta om 75 m² ligger på vån 2/5 med hiss från 1/2 tr, fönster i tre väderstreck och en insynsfri balkong i sydvästläge med vid och fri utsikt bl a ned mot föreningens frodiga och grönskande trädgård. Många av de klassiska 30-talsdetaljerna finns bevarade såsom vackra spegeldörrar, ekparkett i original med fris, hög rumshöjd och stora fönster. Helt enkelt en underbar våning!

Parkeringsplatser finns i föreningen med endast en före i kön.

Läget i området är fantastiskt, här är det nära till Vasaparken med renoverad lekpark, nära Stabbyskogens friluftsområde, nära till flertalet restauranger, nära till populär och stor matvarubutik och nära till caféer, apotek, småbutiker, citykärnan med mera. I Främre Luthagen bor man helt enkelt bra!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 361 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-09-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gluntens gränd såldes av oss 2022-09-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gluntens gränd.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.