Granitvägen 16C

Granitvägen 16C

Slutpris

3 860 000 kr


Eriksberg— Uppsala

Granitvägen 16C


Slutpris
3 860 000 kr

Eriksberg— Uppsala

Rymlig 5:a med uthyrningsdel och låg avgift!

Sällsynt tillfälle att förvärva en av få femrummare i föreningen. Med ett praktiskt läge på en halvtrappa, alldeles intill skogsområde med vackra tallar och mot Hågadalens naturreservat finns denna 5:a om 113 m², varav ett uthyrningsrum med separat badrum, pentry och egen ingång från trapphuset.

Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med originalparkett och stort fönsterparti som vetter mot grönska och skänker fint ljusinsläpp. Härifrån nås balkongen med fri utsikt där det går utmärkt att placera en cafégrupp och inta morgonkaffet eller varför inte avsluta dagen här i eftermiddagssolen? I anslutning till vardagsrummet finns även en rymlig matsal perfekt för bjudningar men som med fördel även kan användas som ett tredje sovrum om behov finns. Köket som ligger i anslutning till hallen är ett klassiskt 60-talskök med släta luckor, diskbänk i rostfritt och svalskafferi. För den vardagliga måltiden går det här att möblera för fyra. Bostaden inrymmer idag två bra sovrum varav ett med gott om förvaring i garderobsvägg och invid sovrummen är ett av lägenhetens badrum placerat och detta är helkaklat samt inrett med dusch, förberett för tvättmaskin och har vädringsfönster.

Uthyrningsdelen med egen ingång består av ett allrum med pentrydel och bostadens andra badrum. En fantastisk möjlighet som kan vara till stort värde för ägare med eget företag eller som vill säkra upp för sämre tider. För den som vill nyttja hela bostaden går det med enkla medel att öppna upp väggen mellan hall och uthyrningsdel för att skapa en hel enhet.

Brf Sandstenen består av 54 bostadsrätter och har 54 parkeringsmöjligheter i varmgarage och parkeringsplatser. Den ekonomiska situationen är stabil och det speglas i den låga belåningen om endast 825 kr/kvm (Årsredovisning 2021). Bostadsrättshavaren disponerar över två källarförråd. Till de boendes förfogande finns även bastu med dusch, motionsrum, hobbyrum/snickarrum, mopedrum, trädgårdsmöbler samt utegrill. I vardera hus finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt tvättstuga med tre maskiner, tumlare och torkrum.

I Eriksberg bor ni med bekvämt gångavstånd till Västertorg med bland annat Hemköp, Coop, tandläkare, restaurang och frisör. I närområdet finns vårdcentral, förskolor och skolor samt goda busskommunikationer och cykelvägar till centrum. Läget är fantastiskt med närhet till service men samtidigt med direkt närhet till skog och natur.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
113 kvm
Avgift
4 704 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2022-11-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Granitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.