Rörbäcksvägen 55

Rörbäcksvägen 55

Slutpris

6 350 000 kr


Nåntuna-Vilan— Uppsala

Rörbäcksvägen 55


Slutpris
6 350 000 kr

Nåntuna-Vilan— Uppsala

2-plans villa med ypperligt läge i Nåntuna/Vilan!

Välkommen till denna välplanerade 2-plans villa med generöst uterum/vinterträdgård belägen i populära Nåntuna /Vilan! Här bor ni bekvämt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, närservice, förskolor och skolor, perfekt för familjen! Till huset hör dessutom ett garage med förråd.

Det välplanerade och välutrustade huset erbjuder en välkomnande hall och en separat groventré med tvättstuga, gott om förvaring i flertalet klädkammare och skjutdörrsgarderober samt ett fräscht badrum med dusch. Köket är stilrent inrett och matplatsen har fint ljusinsläpp från fönster i vinkel. Det härliga vardagsrummet med generösa fönsterpartier har gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp. Härifrån når ni det vackra vinterbonade uterummet med takfönster för maximalt ljusinsläpp, här kan ni njuta av naturen året runt och under den varmare delen av året öppnar ni lätt upp skjutdörrarna till den rymliga altanen och mysiga trädgården, perfekta sällskapsytor att umgås med familj och vänner! Övre plan erbjuder fyra bra sovrum varav ett har utgång till balkong försedd med fjärrstyrd markis och fri utsikt över grönområden. Vidare finner ni ett badrum med badkar och två klädkammare. Husets entré har försetts med en välkomnande altan och till huset hör även ett friliggande garage om 20 kvm samt förråd om 10kvm. Den trevliga hörntomten ramas in av buskar och träd och är belägen vid slutet av en lugn återvändsgata.

Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till det man önskar, elljusspåret ligger runt hörnet av tomten, varför inte börja dagen med en löptur eller ett vintertid samma spår fast med skidorna på? Här finns en omtyckt ICA-affär, en tankstation och flera stadsbuss-linjer inom samma avstånd. Ni når centrum och Boländerna på några minuter med bil och för pendlaren nås påfarten till E4:an inom några minuter. För den som föredrar cykel tar ni er snabbt till centrum via den fina cykelvägen som hålls snöfri vintertid! I området finner ni både förskolor och skolor, här har ni verkligen nära till allt!

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea/biarea
139/20 kvm
Driftkostnad
49 132 kr/år
Tomtarea
514 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-09-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Rörbäcksvägen såldes av oss 2022-09-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rörbäcksvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.