Morkullevägen 35

Morkullevägen 35

Slutpris

5 700 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Morkullevägen 35


Slutpris
5 700 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Detta idylliska hus är beläget i populära Sunnersta!

Detta idylliska hus är beläget i populära Sunnersta, som är känt för sin natur och avkopplande miljö. Huset är försett med solceller och på baksidan av huset finns en stor och vacker naturtomt som leder upp till en lummig skog, vilket ger en känsla av lugn och ro.
På framsidan av huset finns en solig och insynsskyddad altan, samt ett växthus och goda odlingsmöjligheter om så önskas.
Det nybyggda garaget erbjuder även uthyrningsmöjlighet eller varför inte låta tonåringen bo i en separat plats där de kan umgås med vänner, studera och ha en egen tid för avkoppling?

Huset har en charmig och välplanerad interiör med trevliga ytor och generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. De stora fönstren ger också en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården och den omgivande naturen. Köket är en verklig höjdpunkt, med en stor köksö som bjuder in till gemenskap och matlagning tillsammans med familj och vänner. De moderna vitvarorna och det stilfulla utförandet gör det till en fröjd att laga mat här, och köket blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. I anslutning till köket finns en inbjudande del med en mysig braskamin. Här kan du koppla av efter en lång dag eller njuta av en god bok. Från entréplanets generösa allrum nås framsidans härliga altandäck i olika nivåer och här kan man med fördel springa barfota mellan hus och gästbostaden och ytorna erbjuder många olika sittplatser. Entréplan erbjuder även en praktisk och bekväm gästtoalett. Via separat grovingång når ni tvättstugan, perfekt för vardagsbestyren!

Övre plan blir familjens mer privata del, här finns ett allrum för rekreation som leder dig direkt ut till altanen och naturen. Här finner ni också fyra generösa sovrum med gott om förvaring i garderober. En fransk balkong tillför detta plan ett härligt ljus och rymd. Det ena badrummet har dusch och är inrett med moderna detaljer, det andra är inrett med badkar med jacuzzifunktion. Den generösa klädkammaren med fönster har gott om förvaring och kan dessutom med fördel användas till kontorsdel.

Det nybyggda garaget är perfekt för den som vill ha en extra plats för gäster eller en separat plats för tonåringar eller en äldre familjemedlem som vill ha lite mer självständighet. Rummet är utrustat med allt du behöver för att laga dina måltider, ett praktiskt sovloft och wc/dusch.

På Morkullevägen 35 bor ni i ett lugnt villaområde med flera förskolor och grundskola inom gångavstånd. I Sunnersta har ni nära till naturen, de vackra stråken längs med Fyrisån inbjuder till promenader in till Uppsala eller mot Sunnerstaåsen med elljusspår och som under vintertid även erbjuder slalombacke och pulkaåkning. För den som uppskattar rekreation och aktiviteter i naturen är detta läge optimalt med allt från mountainbikeleder, fågelskådning, kanotuthyrning och närhet till bad- och båtplatser vid Lyssnaängen, Skarholmen eller Kohagsbadet. Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger på bekvämt promenadavstånd och övrig tänkbar service finner ni i Gottsunda Centrum som bl a erbjuder tre större matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym. På cykelavstånd har man även de större arbetsplatserna SLU, Akademiska sjukhuset, BMC och Ångströmlaboratoriet.


Boarea/biarea
170/18 kvm
Driftkostnad
41 000 kr/år
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Morkullevägen såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Morkullevägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.