Islandsgatan 12

Islandsgatan 12

Slutpris

2 025 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Islandsgatan 12


Slutpris
2 025 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Välplanerad 1:a med sovalkov och balkong

Söker du efter en välplanerad modern lägenhet med perfekt pendlarläge i en stabil bostadsrättsförening? Här finns nu en 1,5:a till salu med bra planerad sovalkov som med draperier ger dig en känsla av ett separat rum.

Bostadens planlösning erbjuder dig en öppen yta där kök, matplats och vardagsrumsdel samspelar fint och under sommaren får du ytterligare kvadratmetrar att nyttja i och med balkongen som nås via glasade pardörrar. Köket är inrett med neutral färgsättning och moderna vitvaror i rostfritt vilket ger dig frihet att sätta din egen stil på hemmet. I rummet finns gott om plats att möblera med matbord och soffa, allt efter behov. I det helkaklade badrummet finns dusch och tvättmaskin, även detta rum går i neutrala naturliga toner. Förvaring hittar du i garderober i hallen, en klädkammare samt tillhörande separat förråd.

HSB Brf 97 Kungsängsporten är en mycket välskött bostadsrättsförening och är belägen i de främre delarna av Kungsängen. Denna förening är stor med 145 st bostadslägenheter i varierande storlekar och 82 bilplatser i garage under huset. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett kollektivt avtal för TV/Bredband (250/100 Mbit/s) och IP-telefoni som kostar 148 kr/mån. I föreningen finns fyra tvättstugor, ett nyinrett övernattningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och hobbyrum. På den gemytliga innergården finns en lekplats och flera sittbänkar. Denna proaktiva förening har, förutom införande av individuell mätning av varmvatten, även monterat solceller på taket, upphandlat ett gemensamt elavtal för sina medlemmar och inrett ett övernattningsrum sedan huset stod klart 2007.

Detta stadsnära läge ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vår vackra stadspark. Vidare är det kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. På Islandsgatan 12 har du mataffären Willys i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och skönhetssalonger i området. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt flera förskolor. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen hem!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 221 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-09-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Islandsgatan såldes av oss 2022-09-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Islandsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.