Rosenvägen 52

Rosenvägen 52

Slutpris

5 250 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Rosenvägen 52


Slutpris
5 250 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Villa om 170 m² i Sunnersta

Här finns nu en mycket trivsam och rymlig villa om 170 m² i omtyckta barnvänliga Sunnersta till salu. Här bor ni med skogen som granne i naturskönt område och med möjlighet till diverse aktiviteter för stora och små. Fastigheten är byggd 1971 och är väl omhändertagen med diverse renoveringar genomförda i olika omgångar. Bl.a. har man byggt om tvättstugan, köket, bytt vissa av fönsterpartierna, bytt el och elcentral, installerat en braskamin samt byggt in balkong m.m.

På entréplanet finns stora sociala ytor där matsalen är placerad i förlängningen av det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för två stora möbelgrupper och i matsalen finns plats för ca 8 personer kring bordet, perfekt för middagsbjudningarna! Det renoverade köket har full maskinell utrustning och är inrett med ljusa klassiska skåpluckor som kombinerats med en gedigen träbänk samt neutralt färgsatt kakel. Intill köket finns en nyrenoverad och fräsch tvättstuga som erbjuder er gott om förvaring samt en tvättpelare. Vägg i vägg med ett av sovrummen finns ett stort badrum med badkar och ett generöst tilltaget tvättställ. På det övre planet hittar ni ett stort allrum med en mysig braskamin, en värmande bastu med tillhörande dusch, mindre toalett samt ytterligare ett stort sovrum. Idag finns tre befintliga sovrum men med enkla medel kan ni få upp till fem sovrum, så variationer och möjligheter finns.

Tomten om 850 m² består av äldre äppel-, päron- och plommonträd, gräsmattsyta och naturtomt med fjärils- och bi-liv och sträcker sig upp mot Morkulleparkens skogsområde, en omtyckt plats för barn i alla åldrar med spännande upptäckter bland stenar och tallar. På baksidan av huset finns förutom naturtomten, en trevlig och avskärmad uteplats under tak. Längs med långsidan av huset finns gräsmatta för lek och spel men också flera andra möjliga uteplatser.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
169 kvm
Driftkostnad
44 312 kr/år
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Rosenvägen såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosenvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.