Ringgatan 16 A

Ringgatan 16 A

Slutpris

3 600 000 kr


Luthagen— Uppsala

Ringgatan 16 A


Slutpris
3 600 000 kr

Luthagen— Uppsala

Charmig 30-talslägenhet!

I hjärtat av Luthagen finner ni denna charmiga lägenhet belägen i en vacker 30-talsfastighet med putsad rosa fasad. Här finns många fina tidstypiska detaljer bevarade, djupa fönsternischer, höga socklar och ett vackert trägolv, kombinera sedan detta med att bo i ett centralt läge med närhet till lekplatser, restauranger och härliga grönområden för skogspromenader och återhämtning. Allt detta blir ett drömboende!

Redan när ni öppnar ytterdörren och möts av de vackra trägolven och den generösa takhöjden så förstår man att boendet kommer att erbjuda det lilla extra. Via entrédelen som inretts smakfullt med vacker tapet möts ni av ett inbjudande kök med vita släta luckor som samspelas med ett ljust trägolv och ger köket dess karaktär. Detta rum var tidigare ett halvrum som byggts om till ett modernt kök och här finns även ett rymligt skafferi för extra god förvaring! Vidare in i lägenheten når ni det generösa vardagsrummet, här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Via fina dubbeldörrar öppnar den generösa balkongen, upp sig, här har ni fri utsikt över föreningens fantastiska gård som sommartid är en enda stor oas av grönska. Här vill man båda börja och avsluta dagen! Lägenheten har även två sovrum varav ett är ett generöst Master Bedroom med platsbyggda inmålade garderober samt ett charmigt mindre sovrum som även det har platsbyggda inmålade skåp som erbjuder gott om förvaring. Det kaklade badrummet är inrett med dusch och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I omtyckta Luthagen har du som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för dig som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknickar och umgänge. För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden.

Varmt välkommen!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 765 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.