Påskvägen 12

Påskvägen 12

Slutpris

2 700 000 kr


Gåvsta/Rasbo— Uppsala

Påskvägen 12


Slutpris
2 700 000 kr

Gåvsta/Rasbo— Uppsala

Välplanerad villa med garage i omtyckta Rasbo!

Belägen på lugn återvändsgata i en grönskande och charmig del av populära Rasbo finner ni Påskvägen 12. Här är bor ni i ett lugnt och barnvänligt område och kan promenera till förskola, skola och idrottshall utan att behöva korsa väg och till Uppsala tar du dig snabbt och enkelt med buss eller bil. Tomten erbjuder stora fina gräsytor med plats för lek, vacker trädgård och många chanser till sol, en trevlig uteplats på framsidan samt en generös altan på baksidan.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande möblerbar hall med plats för ytterkläder. Det trivsamma köket med gott om förvaring flätas samman med en trevlig matplats invid fönster. Från köket nås det generösa vardagsrummet med fönster i två väderstreck och här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Via vardagsrummet nås den ombonade altanen och den härliga trädgården, här kan ni njuta av ett ostört och fint solläge med utsikt mot grönskande skogsparti. Entréplan erbjuder också fyra sovrum samt ett badrum med dusch och en praktisk gästtoalett. En trappa ned finner ni källarplan med tvättstuga, hobbyrum, pannrum och flertalet förråd samt en helkaklad dusch. Källarplanet har även en separat entré till trädgården och garageuppfarten. På tomten finns ett praktiskt förråd med plats för tex trädgårdsredskap och den grusade uppfarten erbjuder gott om plats för två bilar samt ett garage med förrådsdel.

I närområdet finns Gåvsta skola (Åk F-9), förskola, idrottshall med mycket aktiviteter och ett välbesökt elljusspår. Via cykel - och gångvägen nås även en populär restaurang och godisbutik med generösa öppettider. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala via täta bussavgångar och via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren!

Varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea/biarea
111/106 kvm
Driftkostnad
37 941 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-01-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Påskvägen såldes av oss 2023-01-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Påskvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.