Väderkvarnsgatan 19 A

Väderkvarnsgatan 19 A

Slutpris

2 850 000 kr


Höganäs/Centrum— Uppsala

Väderkvarnsgatan 19 A


Slutpris
2 850 000 kr

Höganäs/Centrum— Uppsala

Central nyrenoverad 4:a med altan och hiss!

Välkommen till Väderkvarnsgatan 19 A och denna välplanerade 4:a centralt belägen i populära Höganäs! Här bor du bekvämt med närhet till nästan allt vad Uppsala stad har att erbjuda. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och en trevlig uteplats med härlig förmiddagssol!

I entrén välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv samt en sober fondvägg i stavmosaik med varma färger. Hallen erbjuder yta för hatthylla och skoställ samt gott om förvaring i den intilliggande stora klädkammaren som försetts med skjutdörrar i spegelglas. Köket är inrett med vita luckor och snygg kompositskiva och den rostfria maskinella utrustningen känns extra lyxig och påkostad med inbyggd vinkyl och kaffemaskin. Från det generösa vardagsrummet med gott om plats för vänner och bekanta når ni uteplatsen som blir ett extra rum under varmare dagar. Vidare finns ett större sovrum med plats för en stor dubbelsäng och gott om förvaring i stora skjutdörrsgarderober, två mindre sovrum varav ett med fördel kan inredas till kontor om behovet finns, ett helkaklat badrum med duschväggar i glas samt ett badrum inrett med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du centralt ovanpå Kvarnengallerian som innehar en av Uppsala populäraste matbutiker ICA Torgkassen, apotek, Systembolaget, samt flertalet restauranger. Lägenheten ligger ett stenkast från Uppsala Konsert och Kongress samt Vaksala torg som sommartid fylls av torghandel och loppmarknader. Närmaste busshållplats ligger på intilliggande gata och Uppsala Resecentrum är inom promenadavstånd. Här bor du även med ett ypperligt pendlingsläge med kort körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot bland annat Stockholm och norrut mot Gävle.

Varmt välkommen hem!


Boarea
92 kvm
Avgift
7 975 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.