Norrlandsgatan 36 D

Norrlandsgatan 36 D

Slutpris

1 900 000 kr


Luthagen— Uppsala

Norrlandsgatan 36 D


Slutpris
1 900 000 kr

Luthagen— Uppsala

Välplanerad 2:a med öppen spis och 50-talscharm

Söker du efter ett boende med ett lugnt och centralt läge har du hittat rätt! Kliv in i 50-talet för en stund i denna välplanerade 2:a om 54 m², där nästan allt av originalinredningen är bevarad. Bostaden finner ni högst upp på tredje våningen i ett fritt härligt läge. Här erbjuds bl.a. burspråk, öppen spis och en balkong med utsikt över föreningens innergård.

I direkt anslutning från hallen når ni köket som är i original med fina tidstypiska detaljer som specerihylla och köksstommar som för tankarna tillbaka till byggåret. Här finns plats för stort matbord invid fönstret och det finns gott om bänkytor och förvaring. Vidare finner ni vardagsrummet med den mysiga öppna spisen och det inbjudande burspråket invid utgången till bostadens balkong samt sovrummet som har praktiska inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet nås från hallen och är inredd med dusch. Kort och gott en välplanerad lägenhet där ni själva kan sätta er prägel eller behålla den precis så charmig som den är idag.

Brf Angantyr är en stabil bostadsrättsförening med låg belåningsgrad (2 125 kr/m²), bildad 1944, där bl.a. stambyte, takbyte och installation av säkerhetsdörrar redan utförts. Som medlem i föreningen ges tillgång till flertalet utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum, övernattningsrum, innergård med utemöbler och odlingslotter. Bostadsrättsinnehavaren disponerar två förråd.

I Luthagen bor du attraktivt med närhet till bland annat restauranger, kaféer och fina grönområden och promenadstråk. På promenadavstånd nås det trevliga årummet och med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar du dig snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, biografer och andra nöjen. Här finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 719 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Norrlandsgatan såldes av oss 2022-12-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrlandsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.