Geijersgatan 3

Geijersgatan 3

Slutpris

4 290 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 3


Slutpris
4 290 000 kr

Luthagen— Uppsala

Vacker 40-talslägenhet med öppen spis och stora sällskapsytor!

Mycket tilltalande och välplanerad 1940-talslägenhet med attraktivt läge i Luthagen. Här erbjuds förträffliga sällskapsytor med stort vardagsrum och matsal i fil, öppen spis och en solig balkong. Många vackra originaldetaljer, såsom inredningen i serveringsgången, skjutdörrarna mellan vardagsrum och matsal, gnistskydd i kalksten och fönsterbänkar i marmor är bevarade.

Den här bostaden bör tilltala barnfamiljen som vill bo centralt men lugnt och litet idylliskt. Den är också idealisk för er som uppnått en aningen mognare ålder och söker en representativ bostad med generösa ytor för umgänge såväl som möjlighet till gästrum och arbetsrum.

Läget är bekvämt, en halvtrappa upp, och balkongen vetter mot den fina innergården. Boarean om 94,5 kvm fördelar sig över en hall med garderober, stort vardagsrum med öppen spis och bred öppning mot matsalen (som också nås från köket via serveringsgången), ett ljust kök med matplats, tre sovrum, samt ett stilrent inrett badrum med tvättmaskin. Här finns gott om förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare. För bokmalen finns platsbyggda bokhyllor runt öppningen mellan vardagsrum och matsal.

Lägenheten har enligt föreningens lägenhetsförteckning fyra rum och kök.

Bostadsrättsföreningen Ottarsgården är en stabil och välskött förening där många större renoveringar är genomförda, nu senast balkonger, fasad och fönsterbyte (2021). Månadsavgiften inkluderar bl.a kabel-tv och bredband. Besök föreningens hemsida här: https://www.hemsidan.com/ottarsgarden/

Luthagen har en väl befäst position som ett av Uppsalas allra mest attraktiva områden. Här har vi, förutom närheten till citykärnan, flera närbelägna parker, ett vackert promenadstråk längs med Fyrisån och möjlighet till friluftsliv i Stabbyskogen. Det finns ett flertal mataffärer, trevliga kvartersrestauranger med varierande utbud och småbutiker i närområdet.

Här är det gott att leva!


Boarea
94.5 kvm
Avgift
5 886 kr/mån
Rum
4,5 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.