Torkelsgatan 24 C

Torkelsgatan 24 C

Slutpris

1 815 000 kr


Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Torkelsgatan 24 C


Slutpris
1 815 000 kr

Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Renoverad 1:a med stor mysig balkong

Med ett ypperligt läge i Fålhagen, granne med Vaksalatorg och Ica Torgkassen, ligger denna renoverade 1:a belägen på andra våningen. Balkong med förmiddagssol och utsikt mot föreningens trivsamma innergård. Bostaden är i mycket bra skick med nytt fint kök i modern färgsättning och nytt trägolv. Samt originalparkett i både hall och vardagsrum. Med ett bra läge och nära till det mesta passar denna bostad perfekt till den som söker sitt första egna boende, studentboende eller kanske en övernattningslägenhet.

Välplanerad planlösning med entré i hall med en klassisk hatthylla samt förvaring i två garderober, en walk in closet och en inbyggd garderob. I anslutning till hallen finner man ett stamrenoverat badrum inrett med dusch. Från hallen möter man hjärtat i bostaden vilket är det renoverade separata köket med grå köksluckor med speglar, vissa som vitrin, marmorerad laminatbänkskiva som övergår till vitt fasat kakel på vägg samt detaljer i guld. Det finns utrymme för en matgrupp med plats för upp till 8 personer. Köket är perfekt för den som vill laga mat samtidigt som vänner och familj umgås i det stora vardagsrummet. Tack vare takhöjden om ca 2,70 och de stora fönsterpartierna samt utgång till bostadens fantastiska balkong känns vardagsrummet ljust och luftigt. Förutom en bekväm soffgrupp finns här även plats en större säng samt ytterligare förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Bostaden ligger i ett tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera. Föreningen har 21st parkeringsplatser med kort kötid, det finns även gott om parkeringar/boendeparkering längs gatorna i området.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.


Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 961 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2023-01-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.