Luthagsesplanaden 36 B

Luthagsesplanaden 36 B

Slutpris

2 495 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 36 B


Slutpris
2 495 000 kr

Luthagen— Uppsala

Fint renoverad 40-tals bostad med unik planlösning!

Charmigt 40-tal med ljus och rymd som är fint renoverad! Välkommen till en vacker 40-tals fastighet med hiss som är belägen i ett attraktivt läge på Luthagsesplanaden 36. Bostaden är genomgående renoverad med modernt kök, badrum och fina ytskikt som präglas av generösa umgängesytor, stora fönsterytor samt en härlig ljus och rymd med fönster i två väderstreck. 40-talets själ är väl bevarad, såsom generös takhöjd, vackra trägolv och djupa fönsternischer som skapar en härlig atmosfär i bostaden. Här bor ni i ett fint 40-tals hus som erbjuder en lummig och mysig innergård samtidigt som du bor i ett ypperligt centralt läge med promenadavstånd till city med dess shopping och puls.

Den unika öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en underbar social umgängesyta som genomsyras av stora fönsterytor samt en härlig ljus och rymd. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen i söderläge. Bostaden är smidigt belägen en våning upp i huset o där båda sovrummen vetter mot den lugna innegården.

Lägenhetens charmiga planlösning fördelar sig på entré/hall med bra förvaring, ett mycket stilfullt kök med matplats som ligger med öppen planlösning mot det ljusa luftiga vardagsrummet med utgång till balkongen, två väldisponerade sovrum samt ett fint helkaklat badrum.

Mycket välskött förening med låg belåningsgrad som har genomfört de största renoveringarna.

På Luthagsesplanaden 36B bor man i ett synnerligen attraktivt läge i Luthagen samtidigt som du har gångavstånd till allt som staden erbjuder. Bekvämt gångavstånd till City med stadens shopping, caféer, restauranger och puls, Resecentrum, högklassiga träningsanläggningar samt en välsorterad ICA butik och trevliga restauranger i området. Vidare i området finns trevliga parker samt närhet till det vackra årummet, med trevligt häng vid bryggorna samt avslappnande promenadstråk längs med Fyrisån. Bra bussförbindelser till City med hållplats ett stenkast från husknuten. Ypperligt läge för dig som studerar då du har kort avstånd till bland annat Ekonomikum och universitetets olika campus samt närhet till de mest populära nationerna.

Välkommen hem!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 748 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-02-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.