Islandsgatan 6

Islandsgatan 6

Slutpris

3 250 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Islandsgatan 6


Slutpris
3 250 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

3:a med perfekt pendlarläge!

För er som söker en modern lägenhet med perfekt pendlarläge finns nu möjlighet att köpa denna 3:a - endast ett par minuter från Resecentrums södra entré. Lägenhetens läge, på Islandsgatan, i början av området Kungsängen erbjuder en balkong mot innergården med eftermiddagssol och en ljus och öppen planlösning.

Bostaden erbjuder vardagsrum och kök i öppen planlösning där köket är inrett med vita släta köksluckor i kombination med vitrindörrar och vitvaror i rostfritt. En köksö skärmar fint av köket från matsalsdelen som ger plats åt 6-8 sittande och tack vare den öppna ytan mellan kök och vardagsrum bildas en naturlig umgängesplats för många gäster. Vidare finner ni två bra sovrum i olika storlekar varav det ena har utgång till lägenhetens balkong. Det helkaklade badrummet följer lägenhetens linje färgmässigt och går i svart/vitt med helkaklade vita väggar och klinkergolv i svart mosaik. Här finns en tvättmaskin, arbetsbänk, väggskåp, spegelskåp och dusch med vikbara glasväggar. Gott om förvaring i klädkammare, garderober i sovrummen och ett externt förråd som ligger i markplan.

HSB Brf 97 Kungsängsporten är en mycket välskött bostadsrättsförening. Denna förening är stor med 145 st bostadslägenheter i varierande storlekar och 82 bilplatser i garage under huset. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett kollektivt avtal för TV/Bredband (250/100 Mbit/s) och IP-telefoni som kostar 148 kr/mån. I föreningen finns fyra tvättstugor, ett nyinrett övernattningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och hobbyrum. På den gemytliga innergården finns en lekplats och flera sittbänkar. Denna proaktiva förening har, förutom införande av individuell mätning av varmvatten, även monterat solceller på taket, upphandlat ett gemensamt elavtal för sina medlemmar, installerat 40 laddplatser i garaget och inrett ett övernattningsrum.

Detta stadsnära läge ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vår vackra stadspark. Vidare är det kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. På Islandsgatan 6 har du mataffären Willys i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns även gym, restauranger och skönhetssalonger i området. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt flera förskolor. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen hem!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 265 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-02-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Islandsgatan såldes av oss 2023-02-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Islandsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.