Prefektgatan 8

Prefektgatan 8

Slutpris

1 860 000 kr


Rosendal/Grindstugan— Uppsala

Prefektgatan 8


Slutpris
1 860 000 kr

Rosendal/Grindstugan— Uppsala

Välplanerad etta med påkostade materialval och funktion som en tvåa!

Varmt välkommen till populära Rosendal och denna unikt utformade 1.a om 34 kvm som tack vare sitt sovloft om ca. 6 kvm skapar ett sovrum och funktion som en 2:a! Dessutom stora fönsterpartier som går att skjuta upp mot balkongen vilket skapar en öppen och ljus känsla.

Rikligt ljusinsläpp genom de stora skjutbara fönsterdörrarna samt från takfönstret som även det går att öppna. Genomgående tilltalande materialval som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig och häftig rymd till hela bostaden.

Välkomnande entré genom säkerhetsdörr till hall med plats för ytterkläder invid hatthylla och i garderober. Stilfullt helkaklat duschrum i beige nyans med stora spegelskåp, dusch med duschvägg samt tillvalen spotlights och en kombinerad tvätt och torkmaskin med en avställningsbänk. När man kommer in i köket slås man av den fantastiska takhöjden om ca 4.5 meter och av de stora fönsterpartierna som skapar en rymd och fantastiskt ljusinsläpp. Köket är stilrent med välvalda materialval såsom stilren bänkskiva i sten. Köket erbjuder gott om arbetsyta för trivsam matlagning, dessutom erbjuds här moderna vitvaror b.la. integrerad kyl/frys samt diskmaskin. I vardagsrummet finns plats för matbord, soffa, tv-möbel och annat anpassat möblemang. Från vardagsrummet nås trätrappan till det mysiga sovloftet som kan möbleras med större säng och annat anpassat möblemang. Tack vare takhöjden kan man använda sovloftet som ett ordentligt sovrum.

Detta är en perfekt bostad för studenten som vill ha närhet till flera av Universitetets institutioner, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet för att nämna några. Runt knuten hittar ni den mysiga butiken Kvarteret med sin nyöppnade vinbar samt den härliga Grönsakshandlaren och även den nya Ost & charkbutiken. Här bor ni med närhet till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Precis utanför dörren har ni grönskande natur och trevliga promenadstråk och löparspår. Eller för dig som uppskattar ett område som präglas av aktivitet och närhet till natur samt Hågadalens naturreservat men samtidigt har tillgång till närservice samt goda kommunikationer till stadskärnan. Rosendal är ett område som ständigt växer och passar alla generationer.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea/biarea
34/6 kvm
Avgift
2 090 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-03-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Prefektgatan såldes av oss 2023-03-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Prefektgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.