Källparksgatan 19

Källparksgatan 19

Slutpris

2 495 000 kr


Salabacke— Uppsala

Källparksgatan 19


Slutpris
2 495 000 kr

Salabacke— Uppsala

55+ boende med storslagen utsikt över Uppsalasiluetten och granne med Källparken

Alldeles intill grönskande Källparken finns denna trivsamma lägenhet med inglasad balkong med utsikt över Uppsalas vackra stadssiluett. Denna panoramavy på 8:e våningen är få förunnad och behöver upplevas på plats! Bostaden är belägen i ett trivsamt 55+boende och erbjuder bekvämligheter såsom hiss från markplan, gym, gård med pergola och boulebana, gästlägenhet samt samlingslokal med takterrass.

Lägenheten har en kombinerad gemensam yta mellan kök och vardagsrum som ger en inbjudande social yta som utökas av balkongen som tack vare inglasningen kan nyttjas under en längre period under året. Köket känns som nytt och är inrett i tidlösa material och färger. Sovrummet är placerat i motsatt riktning från den mer sociala delen och här har man utsikt mot Vaksala kyrka. Förvaring är det dessutom gott om i den separata klädkammaren och de fristående garderoberna. Ytterligare förvaring återfinns i skjutdörrsgarderob i hallen. Badrummet är helkaklat och har både dusch och egen kombi-tvättmaskin.

Brf Källparken erbjuder ett bekvämt boende för den som är 55 år eller mer och ger goda förutsättningar för ett bekvämt liv. Här finns en gemensamhetslokal med kök och takterrass som erbjuder sittgrupper där du kan njuta av en milsvid utsikt med panoramavy över Uppsala. Föreningen har också en gästlägenhet med köksdel, badrum och sängplatser för 4 personer. Boendet är genomtänkt och är byggt utan trösklar, dörröppningarna är generösa och fönstren har låg brösthöjd. Fastigheten byggdes 2011 och har en hög standard.

I Salabacke bor du på bekvämt avstånd till både service och natur. En kort promenad från bostaden finner du Brantingstorg med matbutik, restaurang, bibliotek, apotek och omtyckta Bageri Brantingstorg. Dessutom erbjuds närhet till Gränby köpstad som erbjuder all tänkbar service samt Årsta centrum med vårdcentral och matbutik. De goda bussförbindelserna gör att du tar dig till stadskärnan och Centralstationen på tio minuter. Söker du avkoppling kan du besöka den intilliggande Källparken, en vacker och trivsam park där du sommartid dessutom kan njuta av föreställningar i en amfiteater.

Välkommen att boka visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Såld
2023-02-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Källparksgatan såldes av oss 2023-02-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Källparksgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.