Orgelgatan 7

Orgelgatan 7

Slutpris

2 195 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Orgelgatan 7


Slutpris
2 195 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Modern 2:a med stor egen balkong och flertalet gemensamma takterrasser

Mycket fin och välplanerad 2:a med en takhöjd om ca 310 cm i Brf Block som byggdes så sent som 2020! Bostadens exklusiva materialval erbjuder bänkskiva i kvartskomposit, genomgående golv i ekparkett och badrumsgolv i granitkeramik. Som boende i Brf Block finns möjligheten för medlemmarna att nyttja hela tre takterrasser i föreningen och som om inte det vore nog erbjuds även bokningsbart spa med bastu och bubbelpool!

Från den öppna hallen nås det stilrena köket med mörkgråa luckor som öppnas via pushbeslag och som har en fullstor maskinpark med rostfria och integrerade vitvaror. Den sociala öppna ytan mot vardagsrummet gör det lätt att umgås och under de varmare månaderna öppnar man med fördel upp ut mot balkongen och tar sig ut genom den stora glasade skjutdörren. I bostaden finns ett stort sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng och sängbord, förvaring via garderober och plats för kontorsdel. Badrummet är självklart helkaklat och på golvet ligger granitkeramik för en lyxigare känsla. För er som gärna slipper krångel med gemensam tvättstuga är badrummet utrustat med kombimaskin för en enklare vardag!

Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 795 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-04-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Orgelgatan såldes av oss 2023-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Orgelgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.