Torkelsgatan 17 G

Torkelsgatan 17 G

Slutpris

1 995 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 17 G


Slutpris
1 995 000 kr

Fålhagen— Uppsala

2:a med nyproduktionskänsla och egen stor balkong!

Brf Fålhagslunden är den unika föreningen där man har renoverat de klassiska Fålhagsbyggnaderna från 1945 till nyproduktionsstandard år 2016. Här får du ett modernt kök med integrerade vitvaror, helglasade balkongdörrar mot den egna balkongen och ett lyxigt badrum med egen tvättavdelning. Genomgående ljusa ytskikt och gott om ljusinsläpp gör denna lägenhet väldigt inbjudande!

Trots att huset genomgått en totalrenovering ger de charmiga entréportarna från när huset byggdes en fin känsla av ursprunget från 40-talet och två trappor upp på 17 G finns denna välplanerade 2:a till salu. Väl i bostaden välkomnas du av en ljus rymlig hall med gott om förvaring i garderober samt ytterligare en entrédörr mot trapphuset. Blicken dras härnäst mot köket som lockar med sin ljusa inredning och kombinerat med köket har ni vardagsrummet och balkongen. Sovrummet ger dig möjlighet att möblera med en större säng och rummet har gott om ljusinsläpp från ett stort fönster. Rymligt och helkaklat badrum med tvättavdelning och duschväggar i glas. Till bostaden hör också två förråd.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av det centrumnära läget och de mysiga kvarteren. Från bostaden har ni ca 10 minuters promenadavstånd till resecentrum vilket gör området optimalt för pendlare. Inom kort gångavstånd når ni även UKK, Kvarnengallerian, Stationsgallerian, Willys samt flera restauranger och caféer. För den som har bil finns boendeparkering längs gatorna och läget är strategiskt smart om man regelbundet behöver nå E4:ans på- och avfarter.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 904 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.