Apelgatan 7 A

Apelgatan 7 A

Slutpris

2 000 000 kr


Uppsala

Apelgatan 7 A


Slutpris
2 000 000 kr

Uppsala

Ljus tvårumslägenhet med sociala ytor och balkong i sydvästläge.

Varmt välkommen till denna fantastiskt välplanerade tvårumslägenhet belägen i den populära stadsdelen Salabacke. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en ljus och luftig känsla i hela lägenheten. Dessutom är balkongen belägen mot sydväst och har ett fritt och öppet läge, där man kan njuta av kvällssol och en vacker grönskande utsikt.

Denna rymliga tvårumslägenhet erbjuder goda sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Den stora köksön som avgränsar kök och vardagsrum är perfekt för den som vill laga mat men samtidigt umgås med vänner och familj. Vidare finner du generösa förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober i både sovrum och hall. Sovrummet är stort och rymligt , här finns plats att möblera med stor säng och övrigt möblemang. Det helkaklade badrummet är utrustat med toppmatad tvättmaskin.

Brf Riksbyggen Uppsalahus nr. 6 är en trivsam föreningen med låg belåning (2447 kr/kvm) och parkeringsmöjligheter i form av både garage och parkeringsplatser utomhus. I avgiften ingår uppvärmning, kall- och varmvatten, TV och bredband. I föreningen finns gemensamma utrymmen så som bastu, flertalet tvättstugor med tillhörande mangel och torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd samt samlingslokal som kan hyras för 200 kr/tillfälle. Lägenhetsinnehavaren disponerar även över 2 stycken förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Här bor ni med attraktivt läge i hjärtat av Salabacke och med närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter. Det finns även bra med cykelvägar in till city. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 469 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Apelgatan såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Apelgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.