Råbyvägen 66

Råbyvägen 66

Slutpris

2 575 000 kr


Kapellgärdsallén— Uppsala

Råbyvägen 66


Slutpris
2 575 000 kr

Kapellgärdsallén— Uppsala

EN BOSTAD SOM GÖR SKILLNAD!

BOSTAD SOM GÖR SKILLNAD! Välkommen till en mycket fin gavellägenhet med mycket hög standard i stilren design och med hiss från markplan. Ett cityboende som gör skillnad och sticker ut!

Från denna Stilrena och fina 3:a högst upp på vån 5 har du en fantastisk utsikt samt två härliga soliga balkonger. Unikt läge då denna bostad är belägen högt och privat insynsskyddat på gaveln av huskroppen mot innergården, och som präglas av mycket ljus och rymd. Bostaden erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i master bedroom samt trendiga inbyggda garderober med spegelskjutdörrar i hallen. Här bor du optimalt nära parker och promenadavstånd till Gränby köpstad, träningsanläggningar och cykelavstånd till City. Vidare har du en välsorterad ICA-butik och en sushi restaurang i närheten. Från bostaden har du genomgående en härlig utsikt och då bostaden är en genomgångs lägenhet så får du maximalt med ljusinsläpp från tre olika väderstreck vilket bidrar till en mycket ljus och tilltalande bostad. Från de två balkongerna så kan du välja solläge på dagen och njuta av sol och utsikt.

Den höga standarden genomsyras av genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett tilltalande stilrent kök. Här bor du i en brf med låg månadsavgift där bredband om 250/250 Mbit/s och kabel-TV ingår i avgiften.

Bostaden fördelar sig över ett vardagsrum i öppen planlösning mot det moderna köket som är en given plats för umgänge samt två väldisponerade sovrum samt ett stilrent helkaklat badrum. Från det generösa vardagsrummet når ni lägenhetens underbara balkong med härlig vy och sol.

EN BOSTAD SOM MÅSTE SES OCH UPPLEVAS PÅ PLATS!

På Råbyvägen 66 bor du i ett bra läge i området med busshållplats utanför huset och närhet till det mesta såsom skola och dagis samt expanderande, storsatsande GränbyKöpstad som erbjuder all service du behöver och idrottsanläggningar som IFU Arena, ishallen och UTK hallen. Cykelavstånd till centrum, samt närhet till fina ströområden i Gamla Uppsala. Goda busskommunikationer till Centrum med täta turer. Närhet till påfarten till E:4 an.

Välkommen hem!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 140 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.