Väderkvarnsgatan 19A

Väderkvarnsgatan 19A

Slutpris

3 475 000 kr


Centrum— Uppsala

Väderkvarnsgatan 19A


Slutpris
3 475 000 kr

Centrum— Uppsala

Totalrenoverad gavel-4:a med hiss från markplan och balkong!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i ett centralt läge i Uppsala - ett drömboende för dig som vill ha det bästa av staden inom räckhåll! Denna nyrenoverade och välplanerade gavel-4:a erbjuder enastående komfort och bekvämlighet.

Lägenheten har genomgått en totalrenovering under 2022-2023, vilket innebär att du får njuta av ett modernt och stilrent boende. Du kan enkelt ta dig upp till lägenheten med hissen direkt från markplan.

Läget är oslagbart - du har all tänkbar service endast en hissfärd ner till gallerian Kvarnen. Där finner du populära restauranger, en välsorterad mataffär, systembolag och apotek. På bara några minuters promenad når du även Rececentrum, vilket gör lägenheten perfekt för dig som pendlar. Dessutom är det nära till stadens centrum och du kan njuta av grönskan i Frode- och Höganäsparken.

När du kliver in i lägenheten möts du av en välplanerad och funktionell planlösning. Hallen är rymlig och möblerbar, och köket är modernt och fullt utrustat, med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Härifrån kan du stiga ut på den generösa balkongen och njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol samtidigt som du har en fantastisk vy över Uppsala Domkyrka.

Lägenheten har tre generösa sovrum, varav ett är utrustat med en praktisk klädkammare. Badrummet är helkaklat och utformat med exklusiva detaljer, och det finns även en separat gäst-wc för extra bekvämlighet.

För att komplettera boendet finns en skyddad innergård med gräsytor, grillmöjligheter och sittgrupper. Här kan du koppla av och umgås med vänner och familj i en lugn och avskild miljö. Föreningen erbjuder även bilplatser i garaget, och med hissen når du enkelt parkeringen.

Välkommen att boka visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
6 519 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-06-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2023-06-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.