Bäverns Gränd 13 A

Bäverns Gränd 13 A

Slutpris

4 050 000 kr


Centrum— Uppsala

Bäverns Gränd 13 A


Slutpris
4 050 000 kr

Centrum— Uppsala

Unik central 3:a på våning 5 med egen uteplats

Högt upp på våning 5 hittar ni denna välplanerade 3:a med egen uteplats och föreningens innergård på samma plan. Här får ni en lugn oas mitt i stan med Resecentrum som granne - perfekt för pendlaren eller den som vill ha närhet till stadens puls! Det här är ett modernt hus som trots det centrala läget upplevs som mycket lugnt med den privat gården och välisolerade lägenheter som stänger ljudet ute. Här finns bekvämligheter som hiss från markplan, förråd på samma våningsplan och närhet till all service som stadskärnan erbjuder, restauranger, shopping, apotek, vårdcentral mm.

Här får ni en härlig social planlösning där kök, matplats och vardagsrum kombineras på ett trivsamt sätt. Köket är stilfullt inrett med sobra färgval och vacker fiskbensmönstrad marmor som stänkskydd. Bostadens master bedroom har utgång till uteplatsen i skyddat gavelläge samt en egen klädkammare som känns som en lyxig walk in closet med den fina tapeten och den organiserade förvaringen. Sovrum två erbjuder ett stort rum som med fördel kan nyttjas som ett arbets-, gäst- eller barnrum. I det helkaklade badrummet finns härlig golvvärme för alla kalla vinterdagar och rummet erbjuder även en egen "tvättstuga" med både tvättmaskin och torktumlare. Som ägare till lägenheten disponerar ni också över ett förråd på samma våning som bostaden.

HSB brf 89 Järnvägsparken är en modern och omtyckt bostadsrättsförening från 2008 och har en mycket stabil och välskött ekonomi. Föreningen har gemensamma utrymmen som cykelrum, tre tvättstugor samt källsortering. I huset finns hiss från markplan samt tillgång till parkeringshuset Grimhild (där medlemmar har 20 % rabatt), restaurang och gym bekvämt nära i huset till förmånliga priser för sina medlemmar.

Här får ni inte bara det bästa pendlarläget i Uppsala, utan också allt tänkbart utbud i Uppsalas stadskärna, så som restauranger, affärer, gym och caféer, direkt utanför porten. Samariterhemmet med vårdcentral och närakut ligger i samma kvarter. Till Akademiska sjukhuset är det endast ca 10 minuters promenad.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
87.5 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-12-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bäverns Gränd såldes av oss 2023-12-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bäverns Gränd.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.