Sågargatan 2 B

Sågargatan 2 B

Slutpris

3 000 000 kr


Centrum/Kungsängen/Industristaden— Uppsala

Sågargatan 2 B


Slutpris
3 000 000 kr

Centrum/Kungsängen/Industristaden— Uppsala

Modernt och bekvämt boende nära city!

Välkommen till denna fantastiska 3:a i Industristaden! Med två balkonger och en kombination av genomgående bra ytskikt och placering nära city blir detta boende allt du behöver för att trivas och njuta av ditt nya hem!

När du kliver in genom dörren möts du av en hall som öppnats upp mot vardagsrummet vilket ger en välkomnande och inbjudande känsla. Via entrén nås också den praktiska klädkammaren som kan förvandlas till en ultimat walk-in-closet eller en smart förvaringslösning. Lägenheten har ett modernt kök, komplett med alla bekvämligheter och gott om förvaring. Här kan du laga läckra måltider och samtidigt njuta av det generösa utrymmet och den stilrena designen.
Vardagsrummet är en plats för avkoppling och umgänge och den inglasade balkongen bildar härliga sällskapsutrymmen året om, en perfekt plats för både morgonkaffet och kvällens avkoppling. Lägenheten erbjuder även två sovrum, varav ett har en egen balkong mot den lugna och grönskande innergården, en möjlighet att njuta av lugna morgnar eller vackra kvällar direkt från ditt eget sovrum. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. Det generösa badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen både smidig och effektiv. Du behöver inte längre gå några trappor för att tvätta dina kläder - allt finns inom räckhåll.

Sammanfattningsvis är denna fina 3:a i Industristaden det perfekta valet för dig som söker ett modernt och bekvämt boende nära city i en välhållen förening.

Här i Industristaden bor man bra - nära till E-4:an, Resecentrum (tåg och bussar), Willys matvaruaffär, apotek, förskola, Uppsala Konsert och Kongress och förstås city med all möjlig handel. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.


Boarea
83 kvm
Avgift
4 992 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-09-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2023-09-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.