Kungsängsgatan 59 G

Kungsängsgatan 59 G

Slutpris

3 995 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsängsgatan 59 G


Slutpris
3 995 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Stilren modern 4:a med inglasad balkong och fri utsikt!

***Lägenheten säljs till fast pris***

Modern, stilren och inbjudande 4:a med inglasad balkong i sydvästligt läge! Lägenheten har ett mycket bra läge i huset med fri utsikt åt båda håll och med balkongen mot den uppskattade innergården. Denna bostad kan nu bli er och som boende i Industristaden bor ni med närhet till både natur och stadsliv och det är också ett perfekt läge för den som pendlar då det bara är ett par minuter bort från Resecentrum.

När ni kliver in genom entrén möts ni av en mysigt inredd hall med en både praktisk och snygg sittbänk där öppningen mot köket gör att det blir en skön luftig känsla. Vidare har kök och vardagsrum en delvis öppen planlösning med matplatsen som sammanlänkande del - Här är det lätt att bjuda in till sociala sammankomster och umgås över rumsgränserna tillsammans! Köket har en minimalistisk inredning med ljusa materialval vilket ger ett stilrent intryck. Två sovrum är placerade på olika sidor av lägenheten och ett arbetsrum som även går att nyttja som ett tredje sovrum nås från köket. Från master bedroom nås den inglasade balkongen som vetter mot föreningens innergård och ger er en trivsam extra yta både under sommarhalvåret så väl som tidig vår och sen höst. I bostaden finns två badrum varav ett med badkar och ett med dusch, det större badrummet har även tvättavdelning. Förvaring finns förutom i garderober även i en separat klädkammare i anslutning till ett av sovrummen.

Det stadsnära läget ger er tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Kungsängsgatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. Från området är det lätt att ta sig till E4an. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, en förskola, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar en över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen att boka er visning!


Boarea
97 kvm
Avgift
5 805 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-11-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2023-11-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.