Solstrålevägen 137

Solstrålevägen 137

Slutpris

1 495 000 kr


Storvreta— Uppsala

Solstrålevägen 137


Slutpris
1 495 000 kr

Storvreta— Uppsala

Välplanerad trerumslägenhet i trivsamt område!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om 83 kvadratmeter som ligger högst upp i ett lugnt och grönskande område! Med en balkong som erbjuder en fri utsikt över omgivningen kan du njuta av lugnet och skönheten varje dag.

Lägenheten är bekvämt belägen med hiss direkt från markplan, vilket gör att du enkelt kan ta dig upp till den övre våningen. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall som ger en välkomnande känsla och gott om plats för att ta emot gäster. Här finns även ett förråd med bra förvaringsmöjligheter, vilket är perfekt för att hålla dina ägodelar organiserade och utom synhåll. Förrådet har fönster och kan med fördel även användas som kontor eller litet sovrum!

Köket är utformat i en vinkel och erbjuder en trevlig matplats vid fönstret. Här kan du njuta av härliga måltider samtidigt som du blickar ut genom fönstret och tar in den naturliga skönheten. Dessutom har köket en utgång till balkongen, vilket ger dig möjlighet att enkelt ta med dig maten utomhus och njuta av frisk luft och vacker utsikt. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare ljusinsläpp från två väderstreck. Detta skapar en trivsam atmosfär och ger dig möjlighet att inreda på ett personligt och stilfullt sätt. Här kan du koppla av, umgås med familj och vänner eller bara njuta av din egna fristad. Badrummet är utrustat med ett badkar, vilket ger dig möjlighet att koppla av och unna dig själv en avkopplande stund efter en lång dag. Här finns även alla nödvändiga bekvämligheter för att göra din vardag bekväm och praktisk.

Populärt läge med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Här får ni närhet till bra kommunikationer såsom Upptåget vilket tar er till Uppsala på ca 9 minuter, stadsbussarna och även nära till E4:ans påfart.

Varmt välkomna!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
6 031 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-07-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Solstrålevägen såldes av oss 2023-07-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Solstrålevägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.