Alvägen 29B / Norby / Uppsala

Lättskött enplansvilla med solig trädgård och en fantastisk flora

Slutpris
7 300 000 kr
Boarea
164 kvm
Driftkostnad
48 474 kr/år
Totalareal
891.8 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2017-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Alvägen såldes av oss 2017-08-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Alvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Alvägen 29 B i Norby och denna enplansvilla som erbjuder en hänförande trädgård med blomning från tidig vår till sen sommar. En mycket tilltalande och vacker trädgård med biologisk mångfald som välplanerat sträcker sig runt hela huset, ett vitputsat hus i klassisk 50-talsstil. I Norby bor ni centralt med god kommunikation till stadskärnan samt lugnt och lantligt med närhet till fina grönområden såsom populära Hågadalen och Stadsskogen ett stenkast från huset.

Huset från 1959 fördelar sina 164 kvm över ett plan. Här erbjuds ett mycket hemtrevligt, funktionellt och lättskött hus som genomgående har renoverats med smakfulla tapeter/färger. Ni välkomnas av en hall med intilliggande garderob och leds vidare till kök, matplats och vardagsrum. Hallen ligger i vinkel och från den inre hallen nås badrum, duschrum/tvättstuga, tv-rum samt tre sovrum. Den bortre trädgårdsentrén fungerar som groventré och
leder till arbetsrummet och ansluter även med den inre hallen. Huset erbjuder gott om förvaring i såväl garderober, inbyggda garderober som förvaring uppe på vinden som nås från den inre hallen. Huset och garaget binds samman av ett förråd som nås från köket, utifrån via entrédörr samt garaget.

Sällan ges chansen till en trädgård av detta slag! Här sitter ni insynsskyddat i hela trädgården, 892 kvm, med sol från morgon till kväll bland perenner, buskar, träd, berg i dagen, bär och frukt. I det välskötta landet kan ni odla era egna grönsaker eller vad helst ni önskar. Det finns tre uteplatser på stenplattor och trädäck men ni kan även söka er egen favoritplats i trädgården.

I Norby bor ni med närhet till Hågadalen, stadsskogen, grundskola, flertalet förskolor samt Ica-butik.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration