Årstagatan 45 / Salabacke / Uppsala

Väl tilltagen 2,5:a med balkong i hjärtat av Salabacke!

Slutpris
1 870 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på årstagatan såldes av oss 2018-10-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på årstagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Årstagatan 45!

Denna rymliga 2,5:a (ursprungligen en 3:a) erbjuder väl tilltagna rum med större sällskapsytor, perfekt för dig som gärna bjuder över nära och kära. Lägenheten har genomgående smakfulla och stilrena materialval så som kök med vita köksluckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Samtliga rum för utom badrum och hall har parkettgolv, parkettgolvet i köket är från 2017. Det väl tilltagna vardagsrummet har vitmålade väggar samt en vägg med vit liggande träpanel vilket ger rummet extra karaktär samtidigt som den stilrena känslan finns kvar. Här ryms plats för större soffgrupp samt övrig möblering så som matsalsgrupp eller arbetshörna. Från vardagsrummet når du bostadens inbjudande balkong.

Här bor du i en välmående förening med låg skuldsättningsgrad på endast 2379 kr/kvm! För den som behöver extra förvaring så disponerar bostadsrättsinnehavaren 2 stycken förråd.

På Årstagatan 45 bor ni i ett lugnt och attraktivt läge i hjärtat av Salabacke! Här har du närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Central Uppsala nås med enkelhet genom endast 10 minuters cykeltur via en av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration