Banérgatan 8 B

Banérgatan 8 B

Slutpris

4 611 000 kr


Kåbo— Uppsala

Banérgatan 8 B


Slutpris
4 611 000 kr

Kåbo— Uppsala

Smakfullt renoverad 4:a med öppen spis

Välkommen till Banérgatan 8 B och Brf Pansarbilen!

Intill Batteriparken i omtyckta Kåbo finns nu chansen att förvärva en stor och genomgående ljus gavellägenhet! Här erbjuds en vacker 40-talslägenhet om 92,5 kvm med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, ett exklusivt fullutrustat kök från Ballingslöv (renoverat 2014) och ett helkaklat badrum (renoverat 2015). Bostaden har det lilla extra med generös takhöjd, burspråk i vardagsrummet, balkong i sydvästligt läge och härlig öppen spis. Förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och två externa förråd som lägenheten disponerar över.

I Brf Pansarbilen finns gemensamma utrymmen så som föreningslokal, hobbyrum, 2 st tvättstugor samt cykelutrymme. Föreningens härliga innergård sträcker sig runt huset och erbjuder en stor fin gräsmatta samt möbelgrupp och grillmöjligheter invid de grönskande träden. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, TV (basutbud) samt bostadsrättstillägg.

Kåbo är ett lugnt och grönt område nära city. Från bostaden har ni korta promenadavstånd till bland annat mataffär, restauranger, akademiska sjukhuset, BMC och fler av Uppsala Universitets institutioner, Teknikparken, Studenternas IP, gym, Fyrisån, Slottet samt Stadsskogen med dess fina motions- och strövområden. Bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor ni i mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor i närområdet.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
92.5 kvm
Avgift
4 498 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Banérgatan såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Banérgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.