Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum / Bäverns Gränd 15 a

Mycket stabil förening samt exemplariskt läge

Välkommen till denna fräscha 1,5:a belägen på plan 5 av 7 i byggnad från 2007 med hiss från markplan. Direkt till vänster om ingången ligger det helkaklade badrummet som förberetts för tvättmaskin och där det idag finns duschvägg, vägghängd toalett, handdukstork samt golvvärme. Mycket praktisk sovalkov som ger lägenheten funktion som mindre 2:a. Rum samt kök sitter ihop och den öppna planlösningen gör ytan mycket social, här finns även flertal fönster samt fransk balkong som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med gott om förvaring, diskmaskin, spis, fläkt, micro samt kyl och frys. Innanför köket finns ett förrådsutrymme/klädkammare och till lägenheten hör ett vindsförråd

Mycket stabil och ekonomiskt stark förening som under 2016 haft flera avgiftsfria månader. Bredband om 100 Mbit/s ingår i avgiften och på taket finns en gemensam terrass/gård där medlemmarna kan sitta och njuta av solen samt ha sköna grillkvällar. Medlemmarna får även specialerbjudanden för hyrning av p-platser i bl.a. Grimhild- och Svavagaraget.

Lägenheten ligger ca 100 m från Resecentrum vilket är perfekt för pendlaren, alternativt den som vill utforska Uppsalas stadskärnas stora utbud av affärer, gym, caféer, nationer samt restauranger.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Centrum
Bäverns Gränd 15 a
Slutpris: 2 310 000 kr
Boarea: 41 kvm
Avgift: 2 045 kr/mån
Driftkostnad: 523 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 5 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bäverns Gränd
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!