Bäverns Gränd 15 a / Centrum / Uppsala

Mycket stabil förening samt exemplariskt läge

Slutpris
2 310 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 045 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bäverns Gränd såldes av oss 2016-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bäverns Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fräscha 1,5:a belägen på plan 5 av 7 i byggnad från 2007 med hiss från markplan. Direkt till vänster om ingången ligger det helkaklade badrummet som förberetts för tvättmaskin och där det idag finns duschvägg, vägghängd toalett, handdukstork samt golvvärme. Mycket praktisk sovalkov som ger lägenheten funktion som mindre 2:a. Rum samt kök sitter ihop och den öppna planlösningen gör ytan mycket social, här finns även flertal fönster samt fransk balkong som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med gott om förvaring, diskmaskin, spis, fläkt, micro samt kyl och frys. Innanför köket finns ett förrådsutrymme/klädkammare och till lägenheten hör ett vindsförråd

Mycket stabil och ekonomiskt stark förening som under 2016 haft flera avgiftsfria månader. Bredband om 100 Mbit/s ingår i avgiften och på taket finns en gemensam terrass/gård där medlemmarna kan sitta och njuta av solen samt ha sköna grillkvällar. Medlemmarna får även specialerbjudanden för hyrning av p-platser i bl.a. Grimhild- och Svavagaraget.

Lägenheten ligger ca 100 m från Resecentrum vilket är perfekt för pendlaren, alternativt den som vill utforska Uppsalas stadskärnas stora utbud av affärer, gym, caféer, nationer samt restauranger.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration