Bäverns Gränd 24

Bäverns Gränd 24

Slutpris

3 460 000 kr


Centrum— Uppsala

Bäverns Gränd 24


Slutpris
3 460 000 kr

Centrum— Uppsala

Central gavellägenhet med två balkonger och bästa pendlarläget!

Med endast 3 stycken 4:or i föreningen finns nu äntligen chansen att förvärva denna citynära gavel-4:a! Lägenheten är belägen högst upp i denna del av huset och nås bekvämt via loftgång, vilket skapar en privat känsla från närliggande grannar.

Denna 4:a används idag som en en 3-rumslägenhet med förlängning av vardagsrummet, för en större social yta. För den som vill är det lätt att återskapa det ursprungliga sovrummet. Bostaden har stora fönster som vetter åt tre väderstreck och burspråk som skapar en härlig ljus atmosfär till bostaden. Här finner du bekvämligheter så som balkong, fransk balkong, fullutrustat kök (renoverat 2014), badrum med egen tvättmaskin, gäst-wc och förvaring i vindsförråd.

Planlösningen fördelar sig på stor och rymlig hall med klinkergolv med komfortvärme. Rakt fram finner ni det smakfulla köket, även här med klinkergolv och komfortvärme. Kökets luckor består av ek med fasade kanter, bänkskiva av granit, vitrinskåp och all tänkbar utrustning så som integrerad diskmaskin, micro, ugn, induktionshäll samt kyl och frys. I köket finns plats för matbord för 4 personer och här finner ni även utgången till balkongen, med kvällssol från 14.00/15.00-tiden och framåt. Vidare finner ni ett större allrum med plats för soffgrupp och matbord invid burspråket. I det förlängda vardagsrummet finns en fransk balkong och möjlighet finns att nyttja rummet som gästrum, arbetsrum, tv-hörna eller sovrum. I bostaden finner ni sedan två sovrum i bra storlek, gäst-wc och helkaklat badrum med komfortvärme.

Här bor du i en mycket stabil förening som haft oförändrade månadsavgifter sedan -96. I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga med torkrum på entréplan, cykeluppställningar och näråtervinning. Som boende på Bäverns gränd 24 bor du med ett mycket eftertraktat city-läge! Du har inte bara det bästa pendlarläget i Uppsala, utan också allt tänkbart utbud i Uppsalas stadskärna, så som restauranger, affärer, gym och caféer, direkt utanför porten!

Välkommen hem!


Boarea
91 kvm
Avgift
5 131 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på bäverns gränd såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på bäverns gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.