Bellmansgatan 68 / Bellman / Uppsala

FAST PRIS! Högt fritt läge och härlig inglasad balkong i sydvästläge

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
ca 81,5 kvm
Avgift
4 132 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bellman är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS! Först till kvarn! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning, 0708-431554. Välkomna till denna fina och välplanerade lägenhet med ett högt och fritt läge i huset. Den tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande hall, rymligt vardagsrum med ingång till stor klädkammare, två sovrum, kök med matplats med rum för många gäster, badrum med tvättmaskin samt separat gästtoalett. Från vardagsrummet når du den härliga inglasade balkongen i sydvästläge med utsikt mot Domkyrkan.

Här bor ni i en stabil och välskött bostadsrättsförening med lekplatser och sittgrupper på gårdarna. Populärt område med närhet till skolor och förskolor samt Heidenstamstorg med bl a livsmedelsbutik, restaurang, vårdcentral och apotek. Inom räckhåll finns även idrottsanläggningar och Gränby sportfält. Goda kommunikationsmöjligheter med buss, cykelvägar in till resecentrum och city samt E-4:ans på- och avfarter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration