Bellmansgatan 160 / Löten / Uppsala

Smakfullt renoverad 3:a med stor inglasad balkong!

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
81,5 kvm
Avgift
4 133 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2018-10-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trevliga 3:a med genomgående fräscha ytskikt!

I stadsdelen Löten, alldeles invid Von Bahrska-häcken, finner ni denna smakfullt renoverade genomgångslägenhet. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och förvaring i garderob, ett modernt kök med matplats för 6 personer och ett vardagsrum som rymmer en större soffgrupp och annat möblemang. Vidare finns två sovrum i bra storlek, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Från vardagsrummet nås den härliga inglasade balkongen som överblickar innergården.

I Brf Bellman bor ni i en lugn och stabil förening som löpande utfört renoveringar och upprustningar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor innergård med gott om plats för grillning och avkoppling. Uppskattar ni att strosa runt i det gröna nås Gränbyparken och Gränbys 4H-gård på gångavstånd. Service i form av en ICA-butik, apotek och vårdcentral finner ni på Heidenstams torg, beläget bara ett stenkast från bostaden. Här finns även restaurang, frisör, kemtvätt och gym. På gång- och cykelavstånd når ni även Gränby Centrum och Uppsalas stadskärna med en mängd butiker, restauranger och mycket annat. I Löten finner ni även en skola för Åk. F-9 samt fritidsgård, daghem och förskolor.

Som boende i Löten bor ni i utmärkt pendlarläge med närhet till E4:ans norra påfart, som tar er till bland annat Stockholm och Gävle. Området erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser till bland annat Centralstationen, Gränbystaden och Coop Forum/IKEA.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration