Bergsbrunna villaväg 10 / Bergsbrunna / Uppsala

Fantastisk villa med exklusiva renoveringar och genomtänkt planlösning

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
39 963 kr/år
Tomtarea
711 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergsbrunna Villaväg såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bergsbrunna Villaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsbrunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiskt renoverade villa som är belägen på en höjd i lugna och familjära Bergsbrunna. Huset är genomtänkt renoverat de senaste åren med exklusiva detaljer och smarta lösningar. I det fantastiska stora ateljén finner ni kök och vardagsrum med öppen planlösning som ger ett perfekt socialt utrymme med en takhöjd på ca 3,10 m och en elegant täljstenskamin. Planlösningen erbjuder två separata exklusiva badrum samt fyra sovrum för den stora familjen.

Vackert anlagd trädgård med berg i dagen och en porlande damm som ramar in en av de två oasliknande uteplatserna. I trädgården finns flera perenna växter som blommar genom säsongerna, bärbuskar och fruktträd.

På Bergsbrunna villaväg bor du i ett fridfullt och harmoniskt bostadsområde med naturen alldeles utanför dörren. Det är ett mycket bra pendlarläge med både bil och tåg närheten till E4:an samt att den nya tågstationen är planerad att byggas 2030. Detta kommer göra det smidigt att ta sig till Stockholm för pendlaren och kommer ha en positiv påverka värdet av er fastighet på orten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration