Sök Meny
Såld

Uppsala - Berthåga / Berthåga byväg 10b

Nybyggd villa i populära Berthåga!

Här ges möjligheten att vara först med att flytta in i denna nybyggda 1½-plansvilla med förhöjt väggliv i populära och barnvänliga Berthåga.

Villan erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i båda rummen. Totalt fem sovrum, varav tre på övre plan. För den som behöver ytterligare ett sovrum går det att dela av vardagsrummet. Två badrum varav det ena är utrustat med badkar och det andra med duschväggar. Separat gäst-WC finns på entréplan. Tvättstuga med groventré. Genomgående ljusa ytskikt samt ekparkettgolv.

Tomt om 857 kvm med delvis sådd gräsmatta och grusad uppfart. Fiberbredband är indraget till huset.

Berthåga är ett attraktivt område endast 3 km från Uppsalas stadskärna. Mataffären ICA Flogsta ligger på bekvämt avstånd från bostaden och på 1,5 km avstånd ligger Stenhagen centrum med bl a stormarknad, systembolag och övrig handel. För den som söker strövområden ligger Hågadalen-Nåstens naturreservat på kort promenadavstånd. Busshållsplats finns endast ett par minuter från bostaden och Bärbyleden tar er smidigt till E4:an.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Berthåga
Berthåga byväg 10b
Slutpris: 5 750 000 kr
Boarea: 199,4 kvm
Tomtarea: 857 kvm
Rum: 7 rum (5-6 sovrum)
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Uppsala Berthåga 20:5
Såld: 2017-02-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Berthåga Byväg