Berthåga byväg 10b / Berthåga / Uppsala

Nybyggd villa i populära Berthåga!

Slutpris
5 750 000 kr
Boarea
199,4 kvm
Tomtarea
857 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Uppsala Berthåga 20:5
Såld
2017-02-07
Bostaden är såld!

Denna tomt på Berthåga Byväg såldes av oss 2017-02-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Berthåga Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berthåga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här ges möjligheten att vara först med att flytta in i denna nybyggda 1½-plansvilla med förhöjt väggliv i populära och barnvänliga Berthåga.

Villan erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i båda rummen. Totalt fem sovrum, varav tre på övre plan. För den som behöver ytterligare ett sovrum går det att dela av vardagsrummet. Två badrum varav det ena är utrustat med badkar och det andra med duschväggar. Separat gäst-WC finns på entréplan. Tvättstuga med groventré. Genomgående ljusa ytskikt samt ekparkettgolv.

Tomt om 857 kvm med delvis sådd gräsmatta och grusad uppfart. Fiberbredband är indraget till huset.

Berthåga är ett attraktivt område endast 3 km från Uppsalas stadskärna. Mataffären ICA Flogsta ligger på bekvämt avstånd från bostaden och på 1,5 km avstånd ligger Stenhagen centrum med bl a stormarknad, systembolag och övrig handel. För den som söker strövområden ligger Hågadalen-Nåstens naturreservat på kort promenadavstånd. Busshållsplats finns endast ett par minuter från bostaden och Bärbyleden tar er smidigt till E4:an.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration