Börjegatan 49

Börjegatan 49

Slutpris

3 750 000 kr


Luthagen— Uppsala

Börjegatan 49


Slutpris
3 750 000 kr

Luthagen— Uppsala

Smakfullt renoverad lägenhet med uthyrningsdel

Denna sobert inredda lägenhet finner du i attraktiva Luthagens mysiga kvarter. När du kliver in i lägenheten möts du av fina kulörer och en känsla av lyx. Den inbjudande hallen öppnar upp mot det stora vardagsrummet med utgång till balkongen. Här finns plats för både soffa, tv-möbel och matsalsbord. Från vardagsrummet når du det smakfullt inredda köket med grå köksluckor och full maskinell utrustning i rostfritt såsom ugn, infälld häll, kyl och frys samt en inbyggd vinkyl i en separat platsbyggd vitrindel. Vidare fördelar sig bostaden på två sovrum varav det ena har inretts med smarta platsbyggda garderober, slutligen ett badrum med toalett, dusch och vädringsfönster. Den renoverade uthyrningsdelen har en separat entrédörr från trapphuset. Här finner du en hall med avhängning, ett stort rum inrett med en köksdel, rummet har plats för både matbord och säng. Vidare finner du ett tidlöst inrett badrum med dusch.

Som medlem i Brf Norrtull har du fördelen att få nyttja föreningens fina gröna innergård som föreningen omsorgsfullt tar hand om. Här finner du en fin lekplats och på gården finns även möjlighet att grilla under sommarhalvåret. Utöver detta får du möjligheten att bo i Luthagens mycket populära kvarter som genomsyras av både villor och flerbostadshus med flertalet gröna och välskötta parker.

Bostaden ligger belägen i närheten av Mimmi Ekholms plats där du får du all service och kommunikation som du behöver. Här finns mataffärer, flertalet restauranger med uteserveringar, vårdcentral, apotek, gym, täta bussförbindelser och en härlig närhet till Stabbyskogen med sina uppskattade promenadstråk. Flertalet cykelleder in till staden gör att du på cirka 8-10 minuter tar dig in till Uppsalas innerstad. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands vilket gör området mycket uppskattat.


Boarea
90 kvm
Avgift
5 032 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2021-06-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.