Börjegatan 56B

Börjegatan 56B

Slutpris

1 840 000 kr


Luthagen— Uppsala

Börjegatan 56B


Slutpris
1 840 000 kr

Luthagen— Uppsala

Otroligt charmig 1:a med sovalkov och låg avgift!

Välkommen hem till denna välplanerade 1:a om 39 kvm belägen i ett fritt läge högst upp i huset med fönster mot föreningens trivsamma innergård.

Här erbjuds en bostad med praktisk sovalkov med inbyggd garderob och plats för ordentlig säng, ett bevarat 50-talskök med skåpsinredning i original samt ett helkaklat badrum med dusch. Vardagsrummet rymmer plats för skrivbordsyta, soffmöbel och ytterligare möblemang, i övrigt har bostaden gott om förvaring i inbyggda garderober. Sovalkoven skärmas med fördel av med gardinskena för att skapa känslan av ett separat sovrum. På golvet i det stora ljusa rummet ligger en vackert mönstrad originalparkett, i övrigt har bostaden charmiga attribut som fönsterbrädor i sten och luftig takhöjd. Med dess låga månadsavgift på 2207 kr/mån är detta den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet eller ditt första boende.

Bostadsrättsföreningen Solgården är en mycket välskött förening med god ekonomi. Bostadsrättsföreningens skuldsättning är väldigt låg, endast 1 354 kr/kvm (årsredovisning 2021). Trots detta har föreningen genomfört flera av de större renoveringarna så som stambyte 2002, säkerhetsdörrar 2009 samt fönsterbyte (3-glas isoler) 2012. Föreningens bostäder är populära, inte minst på grund av de stora gårdarna som omger huset.

I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym och vacker natur i Stabbyskogen. Universitetet nås enkelt till fots eller med cykel. Närmast ligger Ekonomikum på behändigt promenadavstånd och Polacksområdet nås enkelt på cykel. Centrum ligger också inom promenadavstånd men bussförbindelserna är också goda.

Välkommen att boka visning!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 207 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2023-04-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.