Bredmansgatan 4 C

Bredmansgatan 4 C

Slutpris

2 220 000 kr


Luthagen— Uppsala

Bredmansgatan 4 C


Slutpris
2 220 000 kr

Luthagen— Uppsala

Inbjudande 1:a med sovalkov och balkong - låg avgift!

På en lugn gata i Luthagen omgiven av lummiga innergårdar finns nu möjlighet att förvärva en mycket fin rymlig 1:a med stor sovalkov. En perfekt lägenhet för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende där föreningen har en stabil ekonomi med en låg belåningsgrad om endast 2.569 kr/m² (2020 årsredovisning).

Bostaden har vacker fiskbensparkett i det stora vardagsrummet och det är även här du når balkongen som blir ett extra rum om sommaren. Sovalkoven ger en känsla av att ha ett separat sovrum tack vare det smäckra draperiet och i alkoven ryms en lite större säng med tillhörande sängbord. Intill vardagsrummet ligger köket som ger plats åt ett matbord för fyra invid fönstret och i köket har man bevarat viss skåpinredning från byggåret som ger rummet karaktär. Det äldre delarna har under senare år kompletterats med modernare skåp och utrustning passande vår samtid. Badrummet är modernt i sin stil med helkaklade väggar, duschväggar i glas och i taket sitter infällda spotlights som ger en bra belysning. I lägenheten finns också extra förvaring i separat klädkammare som inretts med klädstänger och lådor.

Som medlem i föreningen ges tillgång till flertalet utrymmen såsom cykelförråd, bastu, två tvättstugor, innergårdar med utemöbler och just nu bygger man även om ett mangelrum till gym. Bostadsrättsinnehavaren disponerar två förråd.

Här bor du mycket nära Ekonomikum som är någon enstaka minuts promenad bort och i närheten finns flertal av Uppsalas populära nationer. I området finns flera matbutiker såsom Coop Ringgatan, ICA Luthagens Livs samt Luthagens breda utbud av caféer, restauranger och grönskande parkmiljöer. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en kortare promenad eller cykeltur.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
42.2 kvm
Avgift
2 183 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bredmansgatan såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bredmansgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.