Brodyrvägen 3 / Nåntuna / Uppsala

Funktionellt boende i toppläge

Slutpris
4 370 000 kr
Boarea/biarea
105/105 kvm
Driftkostnad
43 372 kr/år
Totalareal
452 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Brodyrvägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Brodyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nåntuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett funktionellt enplansparhus med källare i utmärkt läge i populära Nåntuna! Den flexibla planlösningen ger ett boende som kan passa både den stora och lilla familjen!

Bostadens entréplan rymmer i dagsläget ett kök med stor matplats, rymligt vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch, gäst-wc samt tvättstuga och hall. I källaren finns en gillestuga, ett stort gästrum, ett välanvänt hobbyrum/sällskapsrum samt träningsrum med förvaring. Trädgården erbjuder en solig framsida med fruktträd, två insynsskyddade uteplatser och ett växthus.

I Nåntuna bor ni centralt ur både vuxna och barns perspektiv. Här finns matbutik, pizzeria, bensinstation och frisör. På promenadavstånd finns flera förskolor samt skola (Åk. F-5) och lekparker. Bussar tar er med täta avgångar till bl.a. IKEA, Resecenter och Fyrishov. Till city och handelsområdet i Boländerna tar ni er smidigt med bil på några minuter eller genom cykeltur längs fina cykelleder. För den som arbetar på annan ort sker smidig påfart till E4 genom Kungsängsleden.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration