Brodyrvägen 3

Brodyrvägen 3

Slutpris

4 370 000 kr


Nåntuna— Uppsala

Brodyrvägen 3


Slutpris
4 370 000 kr

Nåntuna— Uppsala

Funktionellt boende i toppläge

Välkommen till ett funktionellt enplansparhus med källare i utmärkt läge i populära Nåntuna! Den flexibla planlösningen ger ett boende som kan passa både den stora och lilla familjen!

Bostadens entréplan rymmer i dagsläget ett kök med stor matplats, rymligt vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch, gäst-wc samt tvättstuga och hall. I källaren finns en gillestuga, ett stort gästrum, ett välanvänt hobbyrum/sällskapsrum samt träningsrum med förvaring. Trädgården erbjuder en solig framsida med fruktträd, två insynsskyddade uteplatser och ett växthus.

I Nåntuna bor ni centralt ur både vuxna och barns perspektiv. Här finns matbutik, pizzeria, bensinstation och frisör. På promenadavstånd finns flera förskolor samt skola (Åk. F-5) och lekparker. Bussar tar er med täta avgångar till bl.a. IKEA, Resecenter och Fyrishov. Till city och handelsområdet i Boländerna tar ni er smidigt med bil på några minuter eller genom cykeltur längs fina cykelleder. För den som arbetar på annan ort sker smidig påfart till E4 genom Kungsängsleden.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
105/105 kvm
Driftkostnad
43 372 kr/år
Tomtarea
452 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Brodyrvägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Brodyrvägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.