Byggmästargatan 10 A

Byggmästargatan 10 A

Slutpris

1 950 000 kr


Salabacke— Uppsala

Byggmästargatan 10 A


Slutpris
1 950 000 kr

Salabacke— Uppsala

Fin 3:a med låg avgift i Salabacke!

Med ett optimalt läge i populära Salabacke finner ni denna trevliga 3:a med balkong belägen på första våningen. Bostaden har genomgående fina ytskikt och upplevs ljus och trivsam. Lägenheten fördelar sig enligt följande: en hall med klädkammare, två trevliga sovrum med plats för garderob, ett trivsamt kök med bra ljusinsläpp, ett badrum med fönster samt ett luftigt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen i västläge.

På Byggmästargatan 10 A bor ni i en välordnad förening där flera av de stora renoveringarna redan är genomförda. I avgiften om 2 778 kr/mån ingår såväl värme, vatten och kabel-tv. Utanför dörren ligger den lugna och trevliga innergården med både grillplats och lekplats för de små. Ett stenkast från bostaden ligger även den lummiga och trevliga Byggmästarparken.

Salabacke är ett mycket uppskattat område beläget ca två kilometer öster om Uppsala city. Här har ni nära till allt och bor med ett bekvämt avstånd till diverse livsmedelsbutiker och närservice. Ständigt växande Gränby centrum ligger endast ca 10 minuter från bostaden och till Resecentrum och Uppsalas mer centrala delar tar det ca 10 min. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter till det då man enkelt tar sig ut till E4:an. Detta är en bostad att trivas i.

Välkommen hem!


Boarea
62 kvm
Avgift
2 778 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2016-09-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.