Byggmästargatan 9 C / Salabacke / Uppsala

4:A MED GAVELLÄGE -ENDAST HALV TRAPPA UPP

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
3 642 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Halv trappa)
Såld
2018-12-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2018-12-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fyror i Salabacke är generellt sällsynta och här har ni dessutom en med gavelläge som är belägen endast halv trappa upp i huset. Bostaden har fönster i 3 väderstreck som ger gott ljusinsläpp i samtliga rum. Det fräscha köket renoverades 2014 och planlösningen mot matrummet har öppnats upp vilket gör ytan modern, luftig och social. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, Smeg-spis, fläkt samt kyl och frys i rostfritt. I vardagsrummet finns burspråk samt utgång till balkongen i härligt sydostligt läge. Lägenheten har ursprungligen varit en 3:a men vardagsrummet har delats av och gett utrymme för ett ytterligare sovrum. Väggen kan tas ned om man önskar större vardagsrum. Badrummet är stamrenoverat och föredrar ni tvättmaskin framför badkar är detta förberett. I hallen finns flera garderober/förvaring och i stora sovrummet står rejäl garderob med skjutdörrar. Bostadsägaren disponerar vindsförråd om ca 5 kvm samt källarförråd om ca 1,5 kvm.

Brf Hasseln består av 5 huskroppar som innefattar 141 lägenheter, 1 bostadsrättslokal samt 5 hyreslokaler. Här finns 98 p-platser fördelade på både varm-/kallgarage samt parkeringsplatser med och utan elstolpe. Flera stora renoveringar är gjorda som exempelvis stamrenovering, fönsterbyte, säkerhetsdörrar, balkongrenovering, omdränering, fasadrenovering samt gemensamt elmätare som ger fördelaktigare elpriser och nätavgifter för medlemmarna. Föreningen har mycket stabil ekonomi med gott om likvida medel i kassan, skulder om endast ca 1 782 kr/kvm och förra årets amortering uppgick till ca 695 000 kr.

Salabacke är ett populärt område och här bor ni med närhet till flera mataffärer, bagerier, mackar, restauranger och Gränby Centrum. Det tar ca 10-15 minuter på cykel för att ta sig in till stadskärnan samt Resecentrum. För personer som pendlar med bil är läget fördelaktigt då man snabbt och enkelt når E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration