Byggmästargatan 15 B

Byggmästargatan 15 B

Slutpris

2 100 000 kr


Salabacke— Uppsala

Byggmästargatan 15 B


Slutpris
2 100 000 kr

Salabacke— Uppsala

Ljus och helrenoverad 2:a med rymlig balkong och härliga sällskapsytor i omtyckta Salabacke!

Varmt välkommen till denna fina 50-talslägenhet med härliga sällskapsytor som de senaste åren renoverats med varsam hand och som nu kan erbjuda ett härligt boende i omtyckta Salabacke!

Lägenheten fördelar sig på en ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort härligt kök med plats för rejält matbord för stora sällksap och ett ljust vardagsrum med utgång till rymlig och solig trallbelaggd balkong. Vidare erbjuds ett sovrum med två skjutdörrsgarderober och ett stamrenoverat badrum med dusch. Lägenheten har genomgående ljusa fina ytskikt med fina materialval och lite 50-talscharm bevarad som t ex fina stenfönsterbrädor och stora fönster.

Brf Furugården är en stabil förening där värme, vatten och kabel-tv (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör också två förråd i källaren. På föreningens innergård finns grönytor och syrenbuskar samt gemensamma utemöbler och grillmöjligheter.

I Salabacke bor ni med närhet till det mesta; förskolor och skolor, Brantingstorg med livsmedelsaffär, apotek, bageri, bibliotek, frisör, pizzeria mm. På gångavstånd finns expanderande Gränby köpstad med all dess utbud och ett stenkast bort finns busshållsplats som tar dig till city på några minuter. Pendlar du finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen hem!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
2 922 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.