Sök Meny
Såld

Uppsala - Stenhagen / Citrinvägen 1

Välkommen till denna stilrent inredda gavel-4.a, belägen i direkt markplan med drygt 10 kvm södervänd uteplats omgärdad av fina grönytor. Bostadens läge i denna attraktiva HSB-förening från 2015/2016 är unikt då endast två fyror i denna storlek byggdes med uteplats i söderläge.
Lägenheten har genomgående ekparkett, vita väggar, bra förvaringsmöjligheter, stora fönsterytor och en härlig rymd tack vare 2,7 meter i takhöjd.
Väl genomtänkt planlösning med rymlig hall med hatthylla och garderobsförvaring, en väl tilltagen klädkammare och ett luftigt badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Vidare finns ett modernt kök med vit skåpinredning, köksmaskiner i rostfritt, bra arbetsytor och stor matplats för 6-8 personer i öppen planlösning mot luftigt vardagsrum. Lägenheten har tre bra sovrum med mycket god garderobsförvaring.

Suveränt läge med grön och genomtänkt gårdsmiljö precis intill Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter.
Närhet till bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola, förskola och busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. Fin cykelväg till centrum via Berthåga.

Välkommen hem till Citrinvägen!
Visningar är planerade till januari, ring gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information om bostaden.

Sponsrade länkar
Uppsala / Stenhagen
Citrinvägen 1
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea: 94 kvm
Avgift: 4 544 kr/mån
Driftkostnad: 545 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Citrinvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.