Sök Meny
Såld

Uppsala - Stenhagen / Citrinvägen 1

Välkommen till denna stilrent inredda gavel-4.a, belägen i direkt markplan med drygt 10 kvm södervänd uteplats omgärdad av fina grönytor. Bostadens läge i denna attraktiva HSB-förening från 2015/2016 är unikt då endast två fyror i denna storlek byggdes med uteplats i söderläge.
Lägenheten har genomgående ekparkett, vita väggar, bra förvaringsmöjligheter, stora fönsterytor och en härlig rymd tack vare 2,7 meter i takhöjd.
Väl genomtänkt planlösning med rymlig hall med hatthylla och garderobsförvaring, en väl tilltagen klädkammare och ett luftigt badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Vidare finns ett modernt kök med vit skåpinredning, köksmaskiner i rostfritt, bra arbetsytor och stor matplats för 6-8 personer i öppen planlösning mot luftigt vardagsrum. Lägenheten har tre bra sovrum med mycket god garderobsförvaring.

Suveränt läge med grön och genomtänkt gårdsmiljö precis intill Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter.
Närhet till bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola, förskola och busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. Fin cykelväg till centrum via Berthåga.

Välkommen hem till Citrinvägen!
Visningar är planerade till januari, ring gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information om bostaden.

Sponsrade länkar
Uppsala / Stenhagen
Citrinvägen 1
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea: 94 kvm
Avgift: 4 544 kr/mån
Driftkostnad: 545 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-14
Mikael Ljungberg Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Mäklarhuset Uppsala
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Citrinvägen