Citrinvägen 1 / Stenhagen / Uppsala

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 544 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Citrinvägen såldes av oss 2017-01-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Citrinvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilrent inredda gavel-4.a, belägen i direkt markplan med drygt 10 kvm södervänd uteplats omgärdad av fina grönytor. Bostadens läge i denna attraktiva HSB-förening från 2015/2016 är unikt då endast två fyror i denna storlek byggdes med uteplats i söderläge.
Lägenheten har genomgående ekparkett, vita väggar, bra förvaringsmöjligheter, stora fönsterytor och en härlig rymd tack vare 2,7 meter i takhöjd.
Väl genomtänkt planlösning med rymlig hall med hatthylla och garderobsförvaring, en väl tilltagen klädkammare och ett luftigt badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Vidare finns ett modernt kök med vit skåpinredning, köksmaskiner i rostfritt, bra arbetsytor och stor matplats för 6-8 personer i öppen planlösning mot luftigt vardagsrum. Lägenheten har tre bra sovrum med mycket god garderobsförvaring.

Suveränt läge med grön och genomtänkt gårdsmiljö precis intill Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter.
Närhet till bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola, förskola och busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. Fin cykelväg till centrum via Berthåga.

Välkommen hem till Citrinvägen!
Visningar är planerade till januari, ring gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information om bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration