Citrinvägen 1 / Stenhagen / Uppsala

Modern 4:a med radhuskänsla!

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 544 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på citrinvägen såldes av oss 2018-10-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på citrinvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna 4:a i markplan med radhuskänsla tack vare egen ingång avskilt från trapphuset och sin stora uteplats, som även den är upplåten med bostadsrätt! Bostaden är i genomgående hög standard med högt i tak (2,70m), ljusa väggar, en tapetserad fondvägg och parkettgolv. Fina sociala ytor mellan kök och vardagsrum och härlig uteplats i sydvästligt läge med många chanser till sol! Bra förvaring finner ni i garderober, klädkammare och externt förråd på området.

Lägenhetens 94 kvm fördelar sig på arbetskök i modernt utförande med ljusa köksluckor, bra förvaring i skåp och generösa arbetsytor. Intill köket finns plats för matbord invid fönster i två väderstreck. Vidare finner ni vardagsrummet med bra plats för möblering och förvaring i vitrinskåp/bokhylla. 3 stora och ljusa sovrum med klädförvaring i garderober. Ett av dessa sovrum är beläget intill köket och lämpar sig även utmärkt som gäst- eller arbetsrum. Här når ni utgång till uteplats med trätrall och härliga gräsytor.

På gång- och cykelavstånd når ni Stenhagens Centrum som erbjuder det mesta i serviceväg. Här finner ni bland annat två matbutiker, systembolag, ATG, apotek, gym och bensinstation. I Stenhagen Centrum finns även ett antal butiker för shopping, ett flertal snabbmatsrestauranger samt förskola. I Stenhagen finner ni även två skolor för åk. F-6 respektive åk. 7-9.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration