Dag Hammarskjölds väg 15 B

Dag Hammarskjölds väg 15 B

Slutpris

1 550 000 kr


Kåbo— Uppsala

Dag Hammarskjölds väg 15 B


Slutpris
1 550 000 kr

Kåbo— Uppsala

HÖG STANDARD SAMT FANTASTISKT LÄGE

Mycket fräsch och välvårdad 1:a perfekt belägen invid Blåsenhus och med gång- och cykelavstånd till City, Ekonomikum, BMC, Ångströmlaboratoriet och Akademiska Sjukhuset. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och rum som binds ihop av den praktiska bardelen. Under 2016/2017 har samtliga väggar och lister målats av professionell målare och säljaren har även låtit lackera köksluckor, stommar samt garderober för enhetlig känsla samt perfekt finish. I rummet finns stor fönsteryta samt fransk balkong med dubbeldörrar som ger rikligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Helkaklat duschrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenhetsägaren disponerar rejält källarförråd om ca 4,5 kvm.

Brf Slottsparken är en stabil förening som består av totalt 97 bostadsrätter samt 28 p-platser. Styrelsen jobbar aktivt för att förbättra föreningens ekonomi och medlemmarnas boendekvalité genom t.ex. omförhandling av lån och avtal samt att man anordnat gemensam grillfest. Bredband från Comhem om 100 Mbit/s fås mot obligatorisk avgift om 155 kr/mån och gemensamt elabonnemang har tecknats där varje medlem betalar för egen förbrukning men till en fördelaktig och prispressad kostnad.

Alldeles intill föreningens byggnad ligger Campus 1477 med bl.a. gym och beachvolleyplan. Även Botaniska trädgården, Slottsparken och Stadsskogen ligger på promenadavstånd.

Välkommen hem!


Boarea
30 kvm
Avgift
2 572 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-02-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.