Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Dalgatan 21 A

Trevlig 2:a i hjärtat av Luthagen!

På en lugn gata i hjärtat av Luthagen finner ni denna trevliga 2:a på andra våningen. Lägenheten är belägen i en vacker och charmig fastighet från 1925 med flera tidstypiska detaljer som höga fönster och vackra trägolv. Här erbjuds entré i hall med plats för avhängning och gott om förvaring i garderober med överskåp, sovrum med utsikt mot den lugna innergården, rymligt kök med matplats för 4-5 personer, badrum med dusch och härligt vardagsrum med två fönster som ger gott om ljusinsläpp.

Här bor ni i en välskött förening och får tillgång till lugn och lummig innergård med buskar, träd, blommor, utemöbler och grillmöjligheter. I föreningens källare finns bastu samt övernattningsrum och till lägenheten hör också två förråd som finns i källarplanet.

Luthagen är en omtyckt stadsdel med närhet till det mesta. Ett stenkast från bostaden finns livsmedelsbutiker, restauranger, skolor och förskolor. Några minuters promenad bort finns citykärnan med all tänkbar service. Vill man ha fin natur, strövområden och löpspår finns Stabbyskogen lättillgängligt men även parker och lekparker.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Dalgatan 21 A
Slutpris: 2 095 000 kr
Boarea: 49 kvm
Avgift: 2 843 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-05-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.