Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Dalgatan 21 A

Trevlig 2:a i hjärtat av Luthagen!

På en lugn gata i hjärtat av Luthagen finner ni denna trevliga 2:a på andra våningen. Lägenheten är belägen i en vacker och charmig fastighet från 1925 med flera tidstypiska detaljer som höga fönster och vackra trägolv. Här erbjuds entré i hall med plats för avhängning och gott om förvaring i garderober med överskåp, sovrum med utsikt mot den lugna innergården, rymligt kök med matplats för 4-5 personer, badrum med dusch och härligt vardagsrum med två fönster som ger gott om ljusinsläpp.

Här bor ni i en välskött förening och får tillgång till lugn och lummig innergård med buskar, träd, blommor, utemöbler och grillmöjligheter. I föreningens källare finns bastu samt övernattningsrum och till lägenheten hör också två förråd som finns i källarplanet.

Luthagen är en omtyckt stadsdel med närhet till det mesta. Ett stenkast från bostaden finns livsmedelsbutiker, restauranger, skolor och förskolor. Några minuters promenad bort finns citykärnan med all tänkbar service. Vill man ha fin natur, strövområden och löpspår finns Stabbyskogen lättillgängligt men även parker och lekparker.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Dalgatan 21 A
Slutpris: 2 095 000 kr
Boarea: 49 kvm
Avgift: 2 843 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-05-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Dalgatan