Dalgatan 28

Dalgatan 28

Slutpris

1 750 000 kr


Luthagen— Uppsala

Dalgatan 28


Slutpris
1 750 000 kr

Luthagen— Uppsala

Rymligt kök och balkong

Välkommen till Dalgatan 28 i brf Gillet!

Denna rymliga 1:a är belägen högst upp i huset. Lägenheten har ett stort kök där vänner och familj kan samlas för studier, middagar eller fest. Via allrummet når du balkongen som ger dig sol hela förmiddagen. Allrummet (nymålat juli 2018) erbjuder plats för möblering av både säng, TV-möbler och skrivbord. I lägenheten finner ni förvaring i några inbyggda garderober i hall, vidare förvaringsutrymmen finns i 2 tillhörande förråd som lägenheten disponerar över! Här bor du på en av Luthagens lugnaste gator.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Coop Konsum ligger runt hörnet, liksom en kvarterskrog. Denna bostad lämpar sig särskilt bra som ett förstaboende eller för studenten som söker ett bekvämt boende med promenad- och cykelavstånd till universitetets samtliga institutioner. För studenten ligger Ekonomikum ca 10 minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. För motionären finns Stabbyskogen med löparslingor och gott om strövarområden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 455 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dalgatan såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dalgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.