Dalgatan 16 A

Dalgatan 16 A

Slutpris

8 600 000 kr


Luthagen— Uppsala

Dalgatan 16 A


Slutpris
8 600 000 kr

Luthagen— Uppsala

Gavelradhus i hjärtat av Luthagen!

Här på Dalgatan 16 A, på en av Luthagens lugnaste gator mitt i ett villakvarter, ligger detta fina gavelradhus. Här kan ni njuta av bekvämligheten av att bo centralt men ändå få den härliga lantliga känslan i trädgården med eget altandäck, olika buskar och egen grästäppa! För den som har barn med spring i benen finns även en lekpark som tillhör samfälligheten och flera andra lekparker och grönområden inom kort avstånd från bostaden.

På den stenbelagda framsidan möts ni av en uteplats där ni under vår- och sommar kanske intar morgonkaffet innan ni tar cykeln till arbetet. Entrén är väderskyddad tack vare den mysiga farstukvisten och inne i hallen finns gott om förvaringsmöjligheter i en smidig garderobslösning med skjutdörrar samt en klädkammare. Genomgående har huset ett vackert såpat furugolv i vit nyans och ljusa väggar vilket ger en neutral bas för er att skapa ert hem. Entréplanet bildar husets mer sociala del med kök, matplats, vardagsrum och utgång till uteplatsen på den insynsskyddade baksidan - här är det lätt att umgås med familj och vänner! Köket är renoverat och inrett med vita klassiska luckor kombinerat med rostfria vitvaror som gör att rummet känns påkostat. Under vintern kan ni tända en värmande och stämningsfull brasa i kakelugnen som stoltserar i vardagsrummet. Utöver detta finns även en gästtoalett samt trappen som tar er både till det övre planet och till källarplan. En trappa upp hittar ni familjens sovrum som är fyra till antalet och där master bedroom har utgång till balkongen. Ytterligare ett badrum är också placerat på detta våningsplan. I källaren finns många praktiska ytor som gillestuga, wc, förråd och tvättstuga med dusch och bastu där ni kan få återhämtning efter stressiga dagar.

Trädgården omgärdas av staket vilket skapar en privat plats ute. Här finns en prunkande klätterhortensia, perenna växter och odlingslådor med bl a rabarber. På baksidan finns även ett rymligt förråd där ni kan förvara cyklar, grillen, trädgårdsredskap och kanske gräsklipparen? Genom samfälligheten har varje radhus tillgång till en garageplats i gemensam länga. Tack vare husets gavelläge finns möjlighet att ställa ytterligare en bil på tomtens framsida.

Att denna del av Luthagen är så populär kan man lätt förstå, här bor ni på ett behagligt avstånd till citykärnan, nära till bl a mataffärer, förskolor, grund-, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler, gröna fina parkmiljöer och lekparker. Härifrån når ni snabbt härliga motionsspår i Stabbyskogen! Närheten till allmänna kommunikationer med buss samt påfarter för den bilburna pendlaren gör att pendlarläget är mycket bra.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
107/54 kvm
Driftkostnad
62 566 kr/år
Tomtarea
165 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Dalgatan såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dalgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.