Danmarks-Bärby 68

Danmarks-Bärby 68

Slutpris

6 125 000 kr


Danmark— Uppsala

Danmarks-Bärby 68


Slutpris
6 125 000 kr

Danmark— Uppsala

En lantlig och karaktärsfull villa byggd 2015 med gäststuga!

Välkommen till denna ståtliga villa om 169 m² som stod nybyggt 2015. Här bor ni i ett modernt boende i lantligt utförande med bland annat stora spröjsade fönster, stående och liggande träpanel och vackert lertegel. Huset erbjuder sex rum, varav fyra sovrum med möjlighet att kunna göra ett extra sovrum på övervåningen för den större familjen.

Entréplan erbjuder fullutrustat kök i lantlig stil med dekorativt kakel och plats för matbord invid fönster. Vidare finns stort allrum med plats för festliga sammankomster med familj och vänner. Från allrummet nås en fin altan där ni kan njuta hela sommaren med en ljuvlig utsikt över åker och äng. På entréplanet finns också ett badrum, ett av bostadens sovrum med utgång till altan, grovingång med tvättstuga och en stor hall. Hela entréplanet är utrustat med golvvärme och har högre takhöjd än standard.

Övre planet består av 3 sovrum, ett allrum som kan göras till ytterligare ett sovrum, ett smakfullt badrum utrustat med tassbadkar, praktisk klädkammare och från allrummet nås balkongen.

Huset står på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med mycket utrymme för lek och spring. På tomten står en dubbel-carport med förvaringsmöjlighet på vind. Utöver carporten finns det gott om utrymme för många bilar på uppfarten. Intill carporten finns en gäststuga med egen köksdel, badrum, sovloft och tv-hörna - perfekt för tonåringen.

Här bor ni med ett lantligt och naturskönt läge ca 10 minuters bilfärd till Uppsalas stadskärna. Med 7 km avstånd till stadskärnan kan ni använda de fina cykelvägarna hela vägen in till centrum. Till Bolands City med allt tänkbart serviceutbud är det endast ca 4 km. Förskola och skola finns bland annat i Danmark. Skolskjutsen går från byvägen utanför (som för övrigt inte är en genomfartsväg). Med kort promenadavstånd nås busshållplatsen vid riksväg 282 med flera avgångar. För dig som pendlar till exempelvis Stockholm har du närhet till på- och avfart till E4:an.

Vi ses på visningen!


Boarea
169 kvm
Driftkostnad
40 394 kr/år
Tomtarea
1 530 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Danmarks-Bärby såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Danmarks-Bärby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.